Realitatea TV lanseaza astazi, la Cluj, prima statie locala
Vineri, 28 Martie 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Realitatea TV lanseaza la Cluj, in data de 28 martie, prima statie locala de stiri, anunta responsabilii de comunicare ai postului de televiziune. Potrivit sursei, Realitatea TV Cluj face parte dintr-o serie de peste 30 de statii locale care vor aparea in urmatorii trei ani, in orase cum sunt Brasov, Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava.

"Am ales Clujul pentru a deschide prima statie locala Realitatea TV pornind de la potentialul economic, uman si jurnalistic pe care il ofera”, afirma George Petrule, directorul de dezvoltare al retelei de statii locale Realitatea TV. „Clujul este doar primul punct Realitatea TV pe harta Romaniei, iar anul acesta urmeaza sa fie deschise statii locale in Brasov, Sibiu, Timisoara, Constanta si Tg. Mures".

 

Anda Cordos, Timea Bereczki, Ionel Lespuc, Horea Soica si Sandu Muresan sunt doar cativa dintre jurnalistii care fac parte din echipa Realitatea TV Cluj, condusa de Lucian Danciu (foto), directorul statiei locale.

 

Pe langa programele Realitatea Tv emise la nivel national, Realitatea TV Cluj va difuza mai multe jurnale de stiri locale. Realitatea TV Cluj va difuza trei jurnale de stiri de luni pana vineri, intre orele 6.45 si 9.00, urmate de jurnalul de stiri de la ora 13.00. 

Seara, de la ora 18.20, este programat un grupaj cu cele mai importante stiri ale zilei de pe plan local, iar un program de sinteza a zilei de la ora 21.45 va incheia stirile locale Realitatea TV Cluj.


PUBLICITATE: