Realitatea TV deschide televiziunea pe YouTube
Luni, 17 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Iulian Toma)

Realitatea TV si-a lansat un canal propriu pe YouTube, www.youtube.com/realitatea. Postul din grupul Realitatea - Catavencu devine astfel prima televiziune importanta din Romania si singurul canal de stiri autohton al carui continut este disponibil pe aceasta de platforma de comunicare online.

Liderul platformelor video online si principala destinatie de internet unde utilizatorii din intreaga lume pot urmari si incarca clipuri video, printre posturile internationale care detin canale pe YouTube se regasesc televiziuni cum sunt: BBC, CNN, CBS, Euronews, Skynews, RAI si France 24.

Autorii miscarii spun ca, prin lansarea acestui nou canal de comunicare, Realitatea TV se extinde in spatiul digital si se apropie de noi publicuri-tinta prin conectarea la comunitatile online. Cei care vor accesa  www.youtube.com/realitatea vor putea sa vizioneze cel mai bun continut al Realitatea TV, dar si sa trimita comentarii referitoare la materialele video urmarite.

Vizitatorii canalului Youtube.com/Realitatea vor putea sa dea note materialelor, sa le recomande prietenilor si sa incarce propriile clipuri video prin care sa comunice cu ceilalti utilizatori ai canalului. Realitatea TV de pe YouTube include si un link catre site-ul oficial al postului de televiziune.

/Realitatea TV

Realitatea TV face parte din grupul de presa Realitatea - Catavencu, alaturi de posturile de televiziune The Money Channel si Romantica, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatii printre care se numara "Academia Catavencu", “Business Standard”, "Cotidianul", "Le Monde Diplomatique" si "Money Express".


PUBLICITATE: