Radio Total a aniversat 14 ani cu premii de 10.000 EUR
Vineri, 28 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 










Pe 21 decembrie Radio Total a implinit 14 ani, aniversare ce a adus si o campanie care a oferit celor care ii asculta 100.000 de buletine Radio Total si premii in valoare totala de 10.000 de euro.

 

“Povestea inceputului redata in 2007 suna putin ciudat”, spune Cornel Nistorescu, fondatorul radioului. „Nu era o intentie de succes media, nu era o intentie de business, nu era o intentie de performanta de nu stiu care, pur si simplu era o incercare de a construi un mijloc cu care sa ne aparam in lupta pentru democratie.

 

Aparut ca un mijloc de sustinere a democratiei, conform oficialilor de comunicare, cu formatul sau Adult Contemporary, Radio Total a ocupat o nisa bine definita cu programe adresate unui public adult, aducand si primele transmisiuni in direct la radio, potrivit reprezentantilor postului.

 

 „In acea perioada, in anii ’90-’93 principala preocupare a unor jurnalisti era sa construiasca mijloace pentru a consolida democratia in Romania”, mai spune Nistorescu. „Chiar daca unii astazi incearca sa minimalizeze rolul unor jurnalisti care venisera din comunism ca si cum ar fi facut cine stie ce mari pacate, multi dintre ei in anii ’90-’95 au incercat sa-si aduca o contributie profesionala la introducerea, implementarea si consolidarea democratiei in Romania.

 

„Pentru asta am facut Radio Total atunci si pentru asta am pus la etajul 17 la un moment dat in ideea ca daca va veni o mineriada, daca va fi o lovitura de stat sa putem rezista, sa ne inchidem undeva sus si sa le spunem oamenilor ce se intampla. Deci, asta a fost scopul de baza!”, conchide fondatorul.

PUBLICITATE: