Publicis Romania schimba Gima cu G’Market
Luni, 19 Septembrie 2005
Publicis Romania schimba Gima cu G’Market

( AdPlayers.ro ) Publicis Romania a fost desemnata agentia care va introduce pe piata G’Market - noua marca sub care va opera lantul de supermarketuri. GimRom Holding, compania ce detine marca Gima in Romania, a organizat o licitatie pentru desemnarea agentiei de publicitate ce va relansa, sub un alt nume, supermarketurile Gima.

Reprezentantii Publicis Romania au declarat ca agentia a propus atat numele noii marci, precum si toate elementele de identificare ale noii marci logotip, culori, semnalistica etc.

Campania de introducere a marcii G’Market derulata sub sloganul "Mereu mai bine pentru tine" va incepe de maine, 20 septembrie si va avea comunicarea integrata pe canale ATL si BTL de catre agentia de media Optimedia, dupa cum au declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro reprezentantii agentiei. Potrivit aceleiasi surse campania va demara cu promovarea G'Market - noul nume al lantului de supermarketuri si va fi urmata de o promotie. Publicitatea noului brand se va face in presa scrisa nationala si locala, radio si tranzit.

“Pentru noi a fost extrem de provocator sa crestem aceasta marca din fasa si sa ii conferim, in primul rand prin nume, logo si culori, o personalitate “ a declarat Daniel Raicea, Client Service Director la Publicis Romania. “Denumirea nu a fost intamplatoare, iar intreaga compozitie grafica este plina de insemnatate. Este o marca ce traieste singura, prin simpla prezenta, iar acest lucru ne confirma ca G’market va fi o marca puternica si cu relevanta pentru consumator.” sustine Raicea.

“G’market doreste sa continue standardul de calitate impus de Gima in magazinele sale, dar in acelasi timp sa fie mai apropiata de clienti” spun reprezentantii Publicis Romania.

Echipa Publicis Romania care a participat la castigarea licitatiei a fost compusa din Daniel Raicea – Strategic Planner, Joachin Bonilla – Creative Director, Radu Luca – Group Account Director si Madalin Durca – Account Manager.

Afiliata la Publicis Worldwide din 1995, Publicis Romania detine in portofoliu clienti precum Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Du Pont, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, OMV, Podravka, Renault, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool si altii. ( Iulian Toma )


PUBLICITATE: