Pro Tv a castigat difuzarea Cupei UEFA pana in 2012
Vineri, 09 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Cupa UEFA va ramane la Pro Tv si Sport.ro, dupa castigarea licitatiei pentru drepturile de difuzare in perioada 2009-2012, anunta o informare Pro TV remisa AdPlayers. Potrivit comunicarii, pentru prima data, Cupa UEFA se centralizeaza pe format identic de Champions League.

 

“Cupa UEFA este un program premium, cu atat mai mult cu cat Romania este este reprezentata de un numar record de echipe in a doua competitie intercluburi ca importanta. Suntem bucurosi ca le putem oferi suporterilor sansa de a-si sustine favoritii”, a declarat Costi Mocanu, directorul executiv al Pro Tv S.A.

 

Noul contract ofera posibilitatea transmiterii meciurilor pe Pro Tv, Sport.ro, dar si pe site-urile de internet ale Pro Tv SA (www.sport.ro, www.protv.ro etc). Meciurile se vor disputa in ziua de joi, cu doua exceptii in luna decembrie, cind vor fi etape si in ziua de miercuri, iar orele de incepere sunt 20:00, respectiv 22:00.

 

In istoria recenta a participarii echipelor romanesti in cupele europene, memorabile sunt meciurile din Cupa UEFA ai ultimilor trei ani: sferturile de finala Rapid – Steaua, semifinala Middlesbrough – Steaua, Marseille - Dinamo, Tottenham – Dinamo din grupele UEFA sau Hamburg – Rapid, dubla care a adus calificarea echipei din Giulesti in sferturi.

 

In urmatorul sezon, Romania trimite in Cupa UEFA cel putin patru echipe: Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni si Poli Timisoara, carora li se poate alatura Vasluiul, din Intertoto.

 

“Pentru noi, cazul cel mai fericit ar fi sa avem patru echipe in grupele Cupei UEFA. Cu doua meciuri pe ProTV si doua pe sport.ro, toate LIVE, seara de joi ar putea fi una minunata, cu un public mult mai numeros decit ne-am astepta. Este o investitie in brand si in asteptarile publicului masculin”, a declarat Eduard Darvariu, director executiv Sport.ro.


PUBLICITATE: