Prima echipa de fotbal cu manageri de top, pe coperta unei reviste din Romania
Joi, 20 Mai 2010

 (AdPlayers, Iulian Toma)

In plina campanie aniversara de 10 ani, editorii BIZ au aliniat pe coperta celei mai recente reviste o echipa completa de fotbal cu oameni de business, un unsprezece in care protagonistii au fost fotografiati pe gazon purtand echipament de fotbalisti si care ilustreaza cover-story-ul.

Din informatiile AdPlayers, initiativa Biz se constituie in prima echipa de fotbal cu manageri de top, pe coperta unei reviste din Romania. Contactati telefonic, oficialilii de comunicare au afirmat ca revista este tiparita intr-un numar de aproximativ 10.000 exemplare.

Despre initiativa cover-story-ului, Marta Usurelu, Redactor Sef Biz explica: “Facand o paralela intre stilul de management care ii caracterizeaza si sportul-rege, am provocat 11 manageri de top sa ne raspunda la un set de intrebari speciale, menite sa le etaleze calitatile de lideri si de jucatori de echipa. Au reactionat extraordinar la invitatia noastra si au plonjat in joc asemeni unor profesionisti in domeniu”.

Aparuta in aceasta saptamana, pe coperta BIZ pe care o puteti gasi pe piata pana la sfarsitul lunii mai, pot fi vazuti: Lóránd Szarvadi - CEO, Domo, Marco Kind - CMO, Vodafone, Florentin Tuca - Managing Partner, Tuca, Zbarcea & Asociatii, Grant McKenzie - VP Marketing, Ursus Breweries, Mihai Rohan - Director General, Carpatcement, Bogdan Spuza - Director Marketing, UniCredit Tiriac Bank, Cristian Ustinescu - Director de investitii DTZ Echinox, Dusan Wilms - Director General, METRO Cash & Carry, Teodor Cimpoesu - Managing Partner, Kaspersky Lab, Calin Tatomir - General Manager Microsoft si Felix Tataru - Managing Partner GMP.

Biz Echipa de Top Manageri face parte din seria de proiecte speciale si coperti inovative ale campaniei aniversare Biz 10 ani, din care mai fac parte proiectele “Restart pe Internet” cu antreprenorii online, “Agenda Antreprenorului”, forumurile TopSocialBrands, GreenBizForum, BrandRo si Management360.


PUBLICITATE: