Prima TV si Kiss FM sustin campania sociala "Fii parte din comunitatea ta"
Miercuri, 04 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Posturile nationale Prima TV si Magic FM  s-au alaturat campaniei sociale “Fii parte din comunitatea ta”, lansate de Centrul de Mediere si Securitate Comunitara Iasi, parte a unei campanii mai largi, nationale, de sustinere a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP)

Potrivit oficialilor de comunicare Prima TV, campania este finantata de Ambasada Britanica la Bucuresti si face parte din proiectul Dezvoltarea ATOP, ce se deruleaza în perioada iunie 2005 – septembrie 2007. Sustinerea campaniei are scopul de a prezenta rolul ATOP în comunitate si de a creste vizibilitatea si încrederea în aceste institutii la nivel judetean, ca reprezentant si promotor al sigurantei si ordinii publice.

Prima TV si Kiss FM sustin campania sociala Fii parte din comunitatea taVedeta postului Prima TV - Christian Sabbagh a fost aleasa ca purtator de imagine al campaniei. Conform reprezentantilor Prima TV, credibilitatea câstigata o data cu succesul emisiunii “112 Politia în actiune”, a jucat un rol important în cooptarea lui Christian Sabbagh în aceasta campanie nationala.

Tinta

Campania se adreseaza tuturor membrilor comunitatii si îi încurajeaza sa apeleze la ATOP din fiecare judet. Eforturile ATOP, alaturi de Politia Româna, sunt îndreptate catre îmbunatatirea sigurantei în comunitate, iar sesizarile cetatenilor sunt principala cale pentru identificarea abuzurilor si deficientelor din activitatea Politiei, afirma promotorii campaniei.

Mesajul campaniei sociale este “Fii parte din comunitatea ta si vei trai într-o lume mai sigura. Depinde doar de tine.”. Sustinut prin spot TV si spot radio difuzate în perioada iunie – noiembrie 2006, la acestea se mai adauga si distribuirea de materiale informative la nivel national.

Autorii

Organizator: Centrul de Mediere si Securitate Comunitara

Partener media: Prima TV si Magic FM

Consultant: GP Inter Consult

Producatori: Animotion Production si Rollin Film


PUBLICITATE: