Premii de peste 55.000 EUR la Cerbul de Aur 2019: 71 de artisti din 21 de tari s-au inscris la concurs
Luni, 08 Iulie 2019

 

Credit: TVR

Potrivit TVR, 71 de artisi din 21 tari, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, Romania sau Germania, au intrat in cursa pentru un bilet pe scena festivalului de la Brasov.

AdPlayers. Info

Sambata, 6 iulie, organizatorii au inchis sesiunea de inscrieri pentru Concursul international de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – editia 2019, anunta reprezentantii de relatii publice ai postului public de televiziune.

Potrivit TVR, 71 de artisi din 21 tari, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, Romania sau Germania, au intrat in cursa pentru un bilet pe scena festivalului de la Brasov. Zilele urmatoare, juriul de selectie va avea dificila sarcina de a decide cei 12 finalisti care vor intra in concursul festivalului, urmand ca miercuri, 12 iulie, sa aflam numele artistilor calificati.

Editia 2019 a Festivalului va avea loc in perioada 22 – 25 august, in Brasov, si va aduce numerosi artisti pe scena din Piata Sfatului. Pe langa recitalurile vedetelor invitate, 12 finalisti ai concursului international de interpretare vor canta pentru premii de peste 55 de mii de euro. 

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format  format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente. Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.   

Evenimentul va fi transmis in direct si in exclusivitate de Televiziunea Romana.

Festivalul International Cerbul de Aur a debutat in anul 1968 si a avut 18 editii, ultima dintre acestea fiind organizata in anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut. Evenimentul a devenit cel mai mare festival international de muzicã organizat in Romania  si, in mod traditional, la Brasov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a gazduit aparitii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger si multi altii.

Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci si unul national, spectacolele organizate in cadrul festivalului adunand de un numar impresionant de spectatori si telespectatori din intreaga tara.

Mai mult in Media, TV, Entertainment


PUBLICITATE: