Podcastul Cronicari Digitali promoveaza experientele memorabile, care merita transmise mai departe. Andreea Esca si Stefan Balici in noul sezon.
Vineri, 26 August 2022

 

Episodul 84 face un arc peste timp, Cronicari Digitali readucand in cel mai ascultat podcast cultural romanesc invitatii care-l deschideau in mai 2020. Discutia cu Andreea Esca si Stefan Balici inaugureaza noul sezon din podcastul Cronicari Digitali, creat de agentia Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART).

AdPlayers. info

Podcastul Cronicari Digitali se concentreaza in cel de-al saselea sezon pe experientele memorabile, care merita transmise mai departe, astfel incat si altii sa poata invata de pe urma lor, anunta initiatorii proiectului de la Zaga Brand.

Episodul cu numarul 84 face un arc peste timp, Cronicari Digitali readucand in cel mai ascultat podcast cultural romanesc invitatii care-l deschideau in mai 2020. Discutia cu Andreea Esca si Stefan Balici inaugureaza noul sezon din podcastul Cronicari Digitali, creat de agentia Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART).

Invitatii, din domenii cat mai variate, participa la discutii relaxate cu bloggerul Cristian Simonca, aka Blogu lu Otrava, si jurnalista Diana Popescu, in fiecare zi de joi.

Vinerea, Amintiri Gustoase aduce o pastila gastronomica concentrata in singurul podcast romanesc de profil, in cadrul unor interviuri realizate de jurnalistul Cosmin Dragomir.

”Cronicari Digitali este un podcast despre ce merita pastrat. Patrimoniu cultural si amintiri personale. Discutii despre ce strangem fiecare in lada noastra de zestre, ca sa ne ghideze si sa ne mobilize destept viata. Pe chill si fun, ca intre prieteni, asa cum de patru ani de zile ne-am propus in proiectele Zaga Brand derulate alaturi de Asociatia Humart”, spune Silvia Teodorescu, coordonatoarea Cronicari Digitali.  

,,Am gasit o forma adaptata vremurilor noastre, in care aducem patrimoniul in randul millennials si zillennials, scuturand de praf si prejudecati interactiunea cu istoria si cultura. In fiecare sapamana, vedete, influenceri si experti  vorbesc despre propriile preocupari si pasiuni. Ne dezvaluie ce e important pentru ei si ar dori sa transmita mai departe. Care este relatia lor cu patrimoniul romanesc si ce inteleg prin patrimoniu personal”, a adaugat coordonatoarea Cronicari Digitali.  

Noul sezon al podcastului introduce si sectiunea „Cine asculta o casa?”, parte din rubrica Patrimoniu Cultural. Cu ajutorul invitatilor, jurnalista Diana Popescu cauta exemple de bune practici si informatii utile care vizeaza cladirile istorice si nu numai. Proprietari, arhitecti si manageri culturali spun povestea celor care au ascultat de cladiri si au reusit sa le puna in valoare, cu accent pe provocarile intampinate, reactiile comunitatii, dar si pasii parcursi. Aceasta serie de interviuri este sustinuta de Ordinul Arhitectilor din Romania, prin Timbrul de Arhitectura.

Podcastul Cronicari Digitali este disponibil pe toate platformele de streaming audio, dar si pe www.cronicaridigitali.ro/podcast . Noi episoade sunt lansate in fiecare joi si vineri.

Podcastul Cronicari Digitali este sustinut de Raiffeisen Bank Romania si de Electrolux Romania. Partenerii proiectului sunt convinsi ca, prin accesul la educatie, cultura si tehnologie, putem deveni cea mai buna versiune a noastra.

Realizat de agentia Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este in prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atat in Romania cat si in mai multe tari unde traiesc comunitati importante de romani. In sectiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima pozitie in Romania.

Mai mult in Digital, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: