Plecarea WAZ nu va schimba strategia de vanzari Medien Holding
Marti, 10 August 2010
 (AdPlayers, Iulian  Toma)

Preluarea actiunilor WAZ de catre The Nova Group nu va schimba strategia de vanzari Medien Holding, grupul de media din care fac parte Romania libera, www.romanialibera.ro, revistele Hiparion (Caminul, Casa Mea, Domus si Planul casei mele, revista de B2B Unelte si echipamente), site-ul www.casamea.ro, tipografia United Print si Corporate Media Publishing - agentia de comunicare, branding si corporate media a holdingului.

“Strategia de vanzari de publicitate, si planul de lansare de produse noi sau proiecte speciale nu sunt influentate de preluarea pachetului de actiuni WAZ de catre The Nova Group”, a afirmat pentru AdPlayers, Cezar Burlan, director de vanzari de publicitate al Medien Holding.

The Nova Group a preluat partile detinute de WAZ in urma retragerii grupului international din actionariatul Medien Holding. Miscarea are loc ca urmare a deciziei strategice a grupului german de a iesi din mai multe afaceri de media de la nivel regional.

Grupul Medien Holding este actionar principal in societatea “R”, care editeaza cotidianul Romania libera, tipografia United Print, Hiparion Magazines (Caminul, Casa mea, Domus, Domus Util, Planul casei mele, Revista de Unelte si Echipamente) si GPR, editura de corporate media publishing ce editeaza revistele Insight Tarom si Sky Lady.

Mai multe in Presa Scrisa

 

PUBLICITATE: