Peste 500 mii USD pentru Doctor Strange pentru primele zile in Romania
Vineri, 11 Noiembrie 2016


In primele zile de la lansare, „DOCTOR STRANGE” a inregistrat in Romania incasari record de peste 500.000 de dolari americani, aducand pe marile ecrane cel mai nou super-erou din Universul Cinematografic Marvel.

adplayers.info

In primele zile de la lansare, „DOCTOR STRANGE” a inregistrat in Romania incasari record de peste 500.000 de dolari americani, aducand pe marile ecrane cel mai nou super-erou din Universul Cinematografic Marvel, anunta reprezentantii de comunicare ai filmului de la agentia RAN Events. Filmul „Doctor Strange” este distribuit de Forum Film Romania si este disponibil in cinematografe din 3 noiembrie 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Potrviti oficialilor de de relatii publice, productia cinematografica reprezinta o noua victorie pentru Marvel, „Doctor Strange” avand un succes remarcabil in primul weekend de la lansare, in America de Nord, cu incasari de aproape 85 de milioane de dolari.

Conform HollywoodReporter.com, productia cu Benedict Cumberbatch in rol principal a avut rezultate impresionante si pe plan international, obtinand peste 240 de milioane de dolari americani in doua saptamani si ajungand, astfel, la incasari de 325 de milioane de dolari americani la nivel mondial, in 13 zile de la lansare.

„Acum chiar traim in epoca de aur a filmelor inspirate din benzi desenate. Iar Marvel stabileste noi standarde cu fiecare nou film, avand legaturi stranse cu actori de top, asa ca mult noroc tuturor celorlalti”, a declarat Jeff Bock, analist de box office, pentru Variety.com.

Tot pe Variety.com, Greg Foster, CEO al Imax Entertainment, spune ca „Marvel gaseste umorul in fiecare poveste, gaseste actiunea si creativitatea, umanitatea, iar acest lucru nu este usor de realizat”.

Mai mult in Media, Entertainment,


PUBLICITATE: