PartyTV canta peste 80% muzica romaneasca
Marti, 31 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

PartyTV s-a lansat oficial pe piata posturilor cu specific muzical din Romania. Potrivit reprezentantilor sai, noul post tv difuzeaza peste 80% muzica romaneasca, de diferite genuri – dance, pop, hip-hop, rock, adresandu-se tuturor iubitorilor de muzica de calitate, in special celor din segmentul de varsta 15-35 de ani.

Oficialii de marketing si comunicare spun ca PartyTV a aparut pe o piata aparent aglomerata a statiilor muzicale, insa acopera o necesitate reala si anume aceea de promovare a artistilor romani a caror muzica nu se incadreaza in specificul difuzat de alte posturi.

PartyTV se pozitioneaza ca fiind singurul post romanesc de muzica ce emite stereo real. Reprezentantii televiziunii muzicale spunca acesta se mai remarca prin grafica de post realizata de unii dintre cei mai experimentati graficieni TV, solutia tehnica 100% digitala, interactivitate prin solutii SMS active atat in tara cat si peste hotare (in Italia, Spania, SUA, Australia, Germania, Austria, Franta, urmand ca in curand sa fie adaugate inca 6 tari), platforma de mobile content, streaming de calitate pe www.partytv.ro.

Postul a primit licenta de functionare la sfarsitul lunii martie, iar de la inceputul lunii iulie a obtinut si decizia de autorizare. Potrivit oficialilor de comunicare, in prezent, postul poate fi receptionat de catre abonatii DigiTV si FocusSat si de catre cei ai unor firme de televiziune prin cablu, urmand ca in curand sa se demareze colaborarea si cu principalii distribuitori din domeniu.


PUBLICITATE: