Oana Zavoranu, show de sambata seara la Kanal D, din 9 mai
Joi, 09 Aprilie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Oana Zavoranu a semnat ieri, 8 aprilie 2009, contractul pe baza caruia va modera la Kanal D o emisiune de divertisment in fiecare sambata seara, arata oficialii de comunicare ai postului de televiziune, intr-o comunicare trimisa AdPlayers. Emisiunea moderata de Oana Zavoranu va debuta sambata, 9 mai de la ora 22.30. 

Potrivit  informarii, Oana Zavoranu va prezenta la Kanal D o emisiune de doua ore care-i va pune in valoare calitatile si stilul personal. Povesti de viata incredibile, vedete in ipostaze inedite, intrigi si discutii incomode, oameni obisnuiti sau VIP-uri supusi unor provocari sunt doar cateva dintre ingredientele promise. 

“Provocarea venita de la Kanal D am acceptat-o cu bratele deschise caci mi-au oferit posibilitatea de a avea un show asa cum mi-am dorit, cu un format diferit de tot ceea ce s-a facut pana acum. Voi realiza o emisiune incomoda care sper ca va avea priza la public” declara noua vedeta Kanal D, Oana Zavoranu.

Reprezentantii Kanal D au declarat ca Oana Zavoranu a fost cea mai potrivita alegere pentru a realiza proiectul pe care postul de televiziune il avea in plan: “ Am considerat ca slotul orar de sambata seara are un potential deosebit pentru un show incomod si provocator. Oana Zavoranu a fost cea mai fireasca alegere, fiind o fire vulcanica si avand resursele necesare de a crea un o emisiune care spune lucrurilor pe nume .” 


PUBLICITATE: