OTV mizeaza pe 6 Milioane EUR din publicitate in 2008
Vineri, 14 Noiembrie 2008



sursa: HotNews

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

OTV mizeaza pe incasri de 6 Milioane de euro din publicitate in acest an, dupa cum a declarat pentru Hotnews actionarul majoritar al postului de televiziune Dan Diaconescu, intr-o intalnire moderata de jurnalistul Iulian Comanescu.

 

„Anul trecut am incasat aproximativ 3 milioane de euro, iar anul acesta mizam pe incasari de 6 milioane de euro, fiind si an electoral cu doua campanii”, a declarat Diaconescu. Potrivit afirmatiilor sale, OTV ar incasa in medie din publicitate 400.000 EUR lunar, si estimeaza ca dificultatile economice ar putea sa aduca postul la o medie de 350.000 EUR.

 

Dan Diaconescu este de parere ca nu de aceeasi sansa ar putea sa se bucure Pro Tv, despre care afirma ca din 15 Milioane de EUR venituri din publicitate recesiunea economica ar putea sa aduca televiziunii doar 5 Milioane EUR.

 

Seful OTV spune ca singura legatura cu Sorin Ovidiu Vantu este ca Postul de televiziune este vandut de regia Media House, condusa de Brandusa Vlanga – „cea mai mare vanzatoare de publicitate din Romania, drept pentru care, in acest an, am reusit sa-mi dublez incasarile din publicitate si sa am clienti gen Procter & Gamble, care niciodata nu voiau, altfel, sa intre pe OTV”, spune Diaconescu, aceeasi regie care vinde si televiziunile din trustul Realitatea Catavencu patronat de Vantu. 

Mai mult despre strategia celui mai controversat post de televiziune din peisajul media romanesc, in materialul pe larg din HotNews
.

 


PUBLICITATE: