Noul portal Radio Romania nu are inca publicitate
Joi, 22 Iulie 2010


(AdPlayers, Iulian Toma)

Lansat la sfarsitul lunii trecute, portalul Radio Romania ( www.radioromania.ro ) nu are inca publicitate online. In privinta realizarii, site-ul a fost conceput si dezvoltat intern de catre Departamentul New Media al Radio Romania.

„Specialistii IT ai Departamentului New Media au inaintat spre aprobare proiectul noului site, iar activitatea de creare, operationalizare si testare a durat aproximativ trei luni”, au declarat de curand, pentru AdPlayers, responsabilii de relatii publice ai canalului public.

Oficialii de comunicare Radio Romania au mai precizat ca in privinta costurilor externe de dezvoltare, acestea sunt practic inexistente, avand in vedere faptul ca portalul a fost dezvoltat de o structura interna a Radio Romania si ca se folosesc solutiile de hosting si storage proprii.

Noul portal al Radioului public contine informatiile de pe prima pagina din fluxurile site-urilor aferente fiecarui post al Radio Romania, actualizata pentru a permite utilizatorilor accesul la stirile de ultima ora, si mai aduce in prim-plan streamurile audio si video ale posturilor nationale si regionale.

Daca in privinta informatiilor publice privind comitetul director, consiliul de administratie sau a declaratiilor de avere, site-ul abunda in continut, in privinta celor interesati de publicitate sau de un kit de media informatiile sunt practic inexistente.  Intrebati cine administreaza publicitatea online, oficialii postului public de radio nu au facut precizari in directia strategiei de vanzari sau companiei care administreaza veniturile online.

Despre importanta radioromania.ro este deajuns de remarcat ca utilizatorii au acces direct catre toate site-urile produselor Radio Romania, atat in ceea ce priveste posturile de radio nationale, regionale si internationale.

Astfel, portalul www.radioromania.ro face trimitere directa la www.romania-actualitati.ro , www.antenasatelor.ro , http://cultural.srr.ro , www.romania-muzical.ro , www.romaniaregional.ro , www.rri.ro , dar si radiourile on-line www.radio3net.ro  si www.kidsradio.ro , sau produsele speciale - www.rador.ro , www.gaudeamus.ro , www.revistaradio.ro , www.edituracasaradio.ro , www.eteatru.ro  si www.politicaromaneasca.ro .

Mai mult in Internet


PUBLICITATE: