Noua la Action Global Communications
Joi, 12 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Noua la Action Global CommunicationsAgentia de relatii publice Action Global Communications are forte proaspete. Cu o experienta de peste 5 ani în Media si PR, potrivit agentiei, Madalina Nistor (27 de ani) s-a alaturat echipei Action Global Communications în calitate de PR Account Manager.

Madalina spune ca a terminat Facultatea de Jurnalism si Filosofie si a lucrat o perioada în presa scrisa si în televiziune, pentru Realitatea TV si Antena 1, suficient cât sa descopere si sa îndragească, spune ea, absolut întamplator, PR-ul.

Dupa 3 ani în acest domeniu, din care ultimul la GMP, ea mai afirma ca a lucrat pe conturi cum sunt cele ale Alcatel, Banco Commercial Portuguese, Cosmote, Unilever si Terapia. Pentru început, la Action Global Communications România gestioneaza conturile de comunicare ale Piraeus Bank România si Oxford Business Group.

Madalina vorbeste fluent engleza, ii plac florile, zilele de weekend si locurile speciale, favoritul sau fiind palatul Mogosoaia. Pentru ca doreste sa devina unul dintre cei mai respectati consultanti de PR din România, Madalina se pregateste sa urmeze cursurile CIPR, Anglia.

AdPlayersFile Action Global Communications

Potrivit agentiei, Action Global Communications este una dintre cele mai extinse retele de PR din regiune si o retea care cuprinde 30 de tari din Europa Centrala si de Est, Balcani, zona Mediterana, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

În România, Action Global Communications este prezenta din 2001 si ofera servicii de consultanta specifice: comunicare corporativa si de brand, media relations, organizare de evenimente, gestionarea relatiilor de criza si comunicare interna.

În portofoliul de clienti ai agentiei se afla companii precum: Amadeus, British Airways, BenQ Mobile, Enel, Germanos, Goodyear Dunlop Tires, OMV, Petrom, Piraeus Bank, Solectron sau Honeywell.


PUBLICITATE: