Ninespices (Fanache & Familia Nicoara) ii vinde lui Orlando Nicoara majoritatea unui proiect al companiei
Luni, 02 Martie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Orlando Nicoara, seful Media Pro Interactiv, a anuntat ca a achizitionat in nume propriu majoritatea Hotcity.ro, intr-un articol pe propriul blog. Omul de afaceri cu activitate pe Internet nu a putut fi contactat de catre AdPlayers pentru a oferi detalii, insa este cunoscut ca Hotcity este unul dintre proiectele dezvoltate de Ninespices.

Contactat de catre AdPlayers si rugat sa motiveze vanzarea Hotcity.ro din portofoliu, Mihai Fanache, fondator al Ninespices,  a declarat: „Orlando (Nicoara n.r) este realmente pasionat de businessul de publishing, business pe care nu pot spune ca l-am inteles vreodata. In cazul Hotcity - e cea mai potrivita persoana sa-l duca mai departe. Personal ma voi orienta catre initiative online mai sexy, si pe intelesul meu”. 

Companie in care este de notorietate parteneriatul intre Mihai Fanache & Orlando Nicoara, si nu neaparat intre Fanache si sotia lui Nicoara, asa cum sunt cunoscuti partenerii Ninespices, site-ul Hotcity.ro iese practic de sub tutela unui procent de egalitate intre cei doi parteneri in Ninespices (50% - 50%), si migreaza catre o majoritate detinuta de Orlando Nicoara.

Surse din piata spun ca tranzactia face parte cel mai probabil din acelasi proces de divort al publicitatii online apartinand diviziei Mediacafe de activitatile fostei companii mama – Ninespices, si nu neaparat de un divort in familia Nicoara. Achizitia anuntata de Orlando Nicoara are loc la scurt timp dupa o perioada in care Fanache & Nicoara, cunoscuti ca adevaratii parteneri din spatele Ninespices, au decis sa desparta publicitatea online de celelalte activitati ale companiei.

Reprezentant al publicitatii online Yahoo in Romania, divizia de vanzari online Mediacafe a devenit din ianuarie companie de sine statatoare detinuta integral de Mihai Fanache, dupa cum a confirmat recent acesta din urma, pentru AdPlayers. 

O alta imagine confuza a achizitiei hotcity.ro de Orlando Nicoara este oferita cel mai bine chiar de catre unul dintre cititorii blogului orlando.ro. Asteptandu-se ca autorul sa vorbeasca in calitate de manager al Media Pro Interactiv, cititorul a ramas surprins ca Nicoara vorbea de achizitia hotcity.ro in nume propriu, si nu in numele Media Pro Interactiv, companie a carei activitate o conduce in prezent.

PUBLICITATE: