Neogen vrea publicitate de 0.5 mil. EUR
Joi, 01 Februarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Neogen vrea publicitate de 0.5 mil. EURNeogen estimeaza în acest an 500.000 de euro din publicitate, a afirmat pentru AdPlayers, Calin Fusu (foto), Director General la Neogen. Din motive concurentiale, executivul nu a facut precizari legate de cifra de afaceri si structura totala a veniturilor companiei cu activitate pe internet, prezenta inclusiv în afara granitelor României.

Neogen SA si MediaPro Interactiv au anuntat astazi ca au batut palma pentru un parteneriat exclusiv de vânzare de publicitate pe prima pagina (home page) a site-urilor din portofoliul Neogen.

Legat de parteneriatul cu MediaPro Interactive, si motivul semnarii acestuia, Fusu afirma, pentru AdPlayers, ca “În primul rând reprezinta o decizie strategica: dupa o tatonare de câteva luni a pietei de publicitate de tip brand, cumparata de marii advertiseri prin agentii, am constientizat ca punctul nostru forte nu este vânzarea catre acestia, ci dezvoltarea de produse accesate automatizat de catre clienti”.

“De aceea am ales sa externalizam "primele pagini" catre MediaPro Interactiv, pastrând "grosul afisarilor" pentru a le vinde direct, prin sistemul nostru de publicitate, platit per click”, adaga executivul Neogen.

Directorul Neogen mai aduce ca argumente compatibilitatea între cele doua companii, dar si încrederea în seful MediaPro Interactive: “În al doilea rând, exista o compatibilitate între grupul MediaPro, care-i axat pe site-uri de continut, si Neogen, axat pe servicii. Si nu în ultimul rând, Orlando (Nicoara n.r.) ramane cel mai bun din România în ce priveste vânzarea de publicitate online.”

Vorbind despre proiectele viitoare ale Neogen, directorul general al companiei afirma ca “Neogen.ro va deveni un homepage personalizabil unde-ti vei putea pune feeduri RSS de la orice site de continut din România, plus alte instrumente utile.. Nu mai are nimeni un astfel de produs în România, speram sa devina un hit”.


PUBLICITATE: