National Geographic a vandut publicitate de 70.000 lei, in Viata Salbatica
Joi, 29 Noiembrie 2007
National Geographic a vandut publicitate de 70.000 lei, in Viata Salbatica..National Geographic a vandut publicitate de 70.000 lei, in Viata Salbatica.

( AdPlayers.ro, Irina Toma)

National Geographic a vandut publicitate de 70.000 lei, in Viata Salbatica„Viata salbatica -  cele mai bune 100 fotografii” a avut incasari de 70.000 lei din publicitate, dupa cum spune lui Cezar Burlan (foto), Advertising Sales Director, Sanoma Hearst Romania.  

Editia speciala de la National Geographic este lansata pe piata, astazi (29 noiembrie) si reprezinta o selectie de fotografii “ce vaneaza pusca vaneaza si aparatul de fotografiat!” realizata pe un concept lansat in 1906 de fotograful George Shiras III. Rate-cardul pentru o pagina de publicitate este 19.500 lei.

“Viata salbatica -  cele mai bune 100 fotografii” este volumul doi al editiei de colectie National Geographic aparute pe piata romaneasca, primul volum fiind lansat in vara sub titlul “100 cele mai bune fotografii” si vandut in proportie de 90%.

Editia speciala publicata de National Geographic va ramane pe piata timp de 3 luni. Tirajul este de 20.000 exemplare, iar pretul de 14,9 lei. Formatul editiei de colectie este 228 x 276 mm pentru un booksize de 138 de pagini. Seria editiilor de colectie National Geographic va continua in 2008 cu inca doua titluri.

AdPlayers.ro/Profile

/ National Geographic

National Geographic se afla pe locul 3 in topul mondial al notorietatii revistelor, avand ca principala misiune sensibilizarea oamenilor de a iubi si proteja natura. Revista este jurnalul oficial al National Geographic Society, una dintre cele mai mari organizatii mondiale  nonprofit, cu profil educativ si stiintific.

Publicata in engleza si alte 29 de editii locale, revista National Geographic are un tiraj total de aproximativ 8,5 milioane de exemplare si o audienta globala de peste 300 de milioane de oameni lunar.

In Romania, National Geographic este editata de Sanoma Hearst Romania, care mai are in portofoliu Cosmopolitan, FHM, Esquire, Harper’s Bazaar, Beau Monde, Story, Casa si gradina, mami, Femeia de azi, FEMEIA.

PUBLICITATE: