Mutare surpriza de Pasti la Antena 1. Dupa o pauza de 4 ani, Cosmin Stan incepand cu Observatorul din weekend-ul de Pasti, alaturi de Octavia Geamanu
Marti, 03 Aprilie 2018
 T

Dupa o pauza de 4 ani de aparitie " pe sticla", telespectatorii il pot urmari pe Cosmin Stan la pupitrul de stiri al jurnalului din prime time, in fiecare sambata si duminica de la ora 19:00, unde va prezenta alaturi de Octavia Geamanu.

Adplayers.info

Mutare surpriza incepand cu Sarbatorile de Pasti la Antena 1. Cosmin Stan se va alatura incepand cu aceasta saptamana echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1. Telespectatorii il pot urmari pe Cosmin Stan la pupitrul de stiri al jurnalului din prime time, in fiecare sambata si duminica de la ora 19:00, unde va prezenta alaturi de Octavia Geamanu.

“Mã bucur ca las Observatorul pe mainile voastre” si-a inceput Anca Lungu discursul, vizibil emotionatã de supriza pregãtitã de colegii sãi, Octavia si Cosmin, care s-au prezentat in platoul stirilor, pentru a prelua stafeta de stiristã. “Au fost 15 ani minunati, jumãtate din viata mea. Nu aveam incã 17 ani cand am avut prima mea emisiune in direct, la Antena 1 Suceava”.

“Drumul meu in televiziune nu se incheie aici. Intr-adevar este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua sa apar pe sticla. Voi fi corespondentul  statiei de la Nisa, acolo unde voi incepe o viata noua”, a spus Anca Lungu, care a predate stafeta noilor ei colegi.

Pe Octavia si Cosmin, telespectatorii ii vor putea urmãri chiar in weekendul de Paste, de la ora 19: “Noi vom debuta la Observator chiar in seara Invierii asa ca ii asteptam pe toti telespectatorii sa ne fie alaturi la ora 19.00 inainte de a pleca la slujba de Inviere pentru a le da ultimele informatii despre ce se va intampla de Paste in orasele lor.”

Dupa patru ani in care a stat departe de ecran, Cosmin se intoarce cu forte proaspete, iar acest nou inceput ii ofera sansa sa se reintalneasca cu colegi vechi, buni prieteni, alaturi de care a mai lucrat si care, dupa cum marturiseste chiar el, au avut o contributie enorma in evolutia sa profesionala.

,,Este, de asemenea, sansa unui nou inceput in care cred cu tarie. Imi doresc acum mai mult ca oricand sa le spun din nou telespectatorilor, in direct, ”Buna seara si bun gasit la stiri!”, pentru ca am realizat ca pot face orice… dar fara asta nu pot trai.”, marturiseste acesta. Cosmin Stan este la fel de incantat ca va face echipa cu Octavia Geamanu, alaturi de care va transmite telespectatorilor in fiecare weekend: ,,Suntem doar niste oameni obisnuiti care vom avea privilegiul de a le spune semenilor ce se intampla in lumea care-i inconjoara, fara aroganta, fara pretentii exagerate, ci doar cu multa determinare de a ne face treaba cat mai bine si de a ajunge la cat mai multi.”

Periplul in televiziune al prezentatorului a inceput acum douazeci de ani, iar in tot acest timp Cosmin Stan a parcurs toate etapele formarii unui jurnalist, de la simplu reporter debutant, pana la corespondent special si stirist.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: