Monopoly Media vinde Real Vitan
Vineri, 26 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Strategia Monopoly include si preluarea celei de-a doua locatii Real din Bucuresti, Real Berceni, ce se va deschide tot in acest an. Dezvoltarea retelei InStore Tv va continua si in tara odata cu deschiderea de noi locatii Real la Galati, la Timisoasoara, la Cluj, si la Deva. Pana la sfarsitul anului, reteaua InStoreTV din cadrul hypermarket-urilor Real va contine 15 locatii in Bucuresti si in tara.

Mihnea Manu, Directorul Executiv al Monopoly Media, a declarat ca intre cele doua companii exista un parteneriat de succes inceput in anul 2006 odata cu inaugurarea la Constanta a primului hypermarket Real din sistemul InStore TV.

"Daca in acel moment, sistemul InStoreTV al Monopoly Media avea 10 plasme in zona caselor, in acest moment ne pregatim sa inchidem anul 2007 cu peste 110 plasme cu diagonala de 106 cm, instalate in cele mai bune locatii din intreaga retea Real din Romania" a mai spus Mihnea Manu.

 

Sistemul de functionare al retelei presupune ca  programele sa fie transmise prin internet in toate locatiile simultan printr-un sistem gestionat de Monopoly Media, existand varianta ca ele sa fie personalizate pentru fiecare magazin in parte. Programele furnizeaza stiri generale, sport, umor,  life-style, cultura etc. Vanzarea publicitatii este asigurata de Grupul Realitatea-Catavencu, grupul din care face parte Monopoly Media incepand din iunie 2006.

Inaugurat ieri, 24 octombrie, Real Vitan este primul magazin Real din Bucuresti, si parte din reteaua Monopoly Media  impreuna cu celelalte 8 locatii Real din: Baia Mare, Constanta, Craiova, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Timisoara

AdPlayers.ro/File Monopoly Media

Monopoly Media este cea mai mare companie de media si publicitate indoor care opereaza cu succes pe piata romaneasca de mai bine de 15 ani; Compania detine o retea de peste 2500 de ecrane in 54 de orase in Carrefour, Cora, Billa, Kaufland, Real, Plaza Mall, City Mall, Metro, BRD, baruri & puburi, McDonalds, clinici medicale, saloane de infrumusetare, Altex, CFR, FunLand, Sensiblu, Aeroporturi,  etc;


PUBLICITATE: