Meditatii pentru parinti la radio, cu vedeta TV Simona Dragomir (fosta Balanescu)
Miercuri, 25 Iunie 2014
 adplayers. info

Itsy Bitsy se tine de audiente cu parintii. Postul de radio pentru copii si parinti au facut o noua cucerire in persoana Simonei Dragomir (fosta Balanescu). Cunoscuta vedeta TV va realiza emisiunea “Meditatii pentru parinti”.

“Pentru aceasta vacanta de vara ITSY BITSY FM a pregatit programe care sa aduca bucurie in familie, astfel incat prima parte a zilei este un companion al parintilor, iar seara este dedicata copiilor, distractiei si jocului in familie.” a declarat Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY.

Cea mai noua surpriza in programul ITSY BITSY, Simona Dragomir este mama a 2 copii si realizatoare TV de aproape 20 de ani si jurnalista de continut in domeniul sanatatii va impartasi zilnic ascultatorilor din experienta ei de parinte. „Cea mai fericita mama”, dupa cum singura se autocaracterizeaza, isi asteapta ascultatorii de luni pana vineri de la 16.00 si de la 22:00.

Platforma educativa ITSY BITSY include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, ITSY BITSY FM, care emite on air si on-line, portalul itsybitsy.ro si Evenimentele ITSY BITSY, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri.

Radio ITSY BITSY emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei, ajungand astfel la peste 1,4 milioane parinti si copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda ITSY BITSY. 

Mai mult in Media


PUBLICITATE: