Mediafax lanseaza promotia "Informatie fara limite"
Luni, 03 August 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mediafax a lansat de la sfarsitul lunii iulie promotia „Informatie fara limite”, o campanie cu durata de doua luni, prin care clientii unui flux de informatii pentru presa si pentru companii vor avea acces liber la toate produsele disponibile pe site-urile www.news.mediafax.biz, respectiv www.mediafax.biz.

Campania care se va desfasura in perioada 29 iulie – 30 septembrie se adreseaza clientilor mass-media si de business care sunt abonati la cel putin un flux Mediafax si are ca scop stimularea consumului de stiri de interes general si de afaceri.

„In actualul context economic, oamenii de afaceri percep intr-o mai mare masura informatia de incredere ca un instrument util pentru business-ul lor, in timp ce pentru presa, accesul la un numar mare de stiri poate fi de real ajutor. Prin urmare, pana pe 30 septembrie, largim accesul clientilor la sute de stiri si alte informatii, disponibile online 24 de ore din 24 si redactate profesionist de cei mai buni jurnalisti de agentie”, spune Sergiu Ion, Business Unit Manager Mediafax.biz.


PUBLICITATE: