Mediafax lanseaza English Wire
Joi, 02 Aprilie 2009
 

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mediafax a lansat din 2 aprilie, un nou flux de stiri, English Wire. Disponibil pe site-ul ww.news.mediafax.biz, utilizatorii acestui site, reprezentand companii media, institutii publice si companii, pot avea acces la circa 30 de stiri in limba engleza, in fiecare zi. Potrivit autorilor, Mediafax English Wire cuprinde cele mai importante informatii ale zilei, cu precadere din domeniile politic, social si economic, dar si din sport si divertisment.

Fluxul se adreseaza publicatiilor in limba engleza din Romania, institutiilor de presa care au pagini sau rubrici de stiri in engleza, companiilor media straine, precum si institutiilor publice care vor sa aiba acces la o selectie a celor mai importante stiri ale zilei, in limba engleza.

Pe www.news.mediafax.biz, English Wire se alatura produselor Online News (ce cuprinde informatii din domenii ca politic-intern, politic-extern, social-eveniment si externe), Economic, Life, Sport, Moldova News, Transilvania News, Stiri in limba maghiara, Stirile zilei, Web General, Web Economic, Web Life, Web Sport si Week-end, deja existente pe site.


PUBLICITATE: