Media Direction va fi administrata de Dan Moraru, pâna la numirea noului Managing Director
Vineri, 24 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma )

Dan Moraru, Presedintele Grupului BBDO România a confirmat aseara oficial, într-o informare de presa, plecarea fostului managing director Carmen Lixandru de la 30 noiembrie. Motivatia plecarii fostului executiv ce "va parasi compania pe care a condus-o cu succes în ultimii 5 ani", se arata într-o scrisoare semnata de seful grupului BBDO România, este legata de dorinta lui Lixandru „de a-si echilibra mai bine realizarile personale si profesionale”.

Media Direction va fi administrata de Dan Moraru, pâna la numirea noului Managing Director“Începand cu 30 noiembrie, Carmen Lixandru va parasi compania pe care a condus-o cu succes în ultimii 5 ani”, se arata în informarea de presa semnata de Dan Moraru.

“Aceasta decizie, sustinuta de managementul grupului si de actionari, s-a nascut din dorinta lui Carmen de a-si echilibra mai bine realizarile personale si profesionale”, motiveaza oficialul companiei plecarea fostului Director General al Media Direction.

Moraru va administra Media Direction

Concomitent, compania de media anunta ca, de la sfârsitul acestei luni, Moraru va administra business-ului agentiei pâna la numirea noului Managing Director.

“Pentru o perioada nu mai mare de 6 luni, Dan Moraru va prelua rolul de administrator al agentiei, precum si o parte din functiile manageriale”, se mai arata în informarea de presa a agentiei de media. “Vom folosi eficient aceasta perioada de timp pentru a lua o decizie în privinta numirii unui nou director general al Media Direction”, se mai arata în comunicarea semnata de Dan Moraru.

3 Directori Executivi: Cristian Mucichescu, Razvan Varabiescu si Marius Gheorghita

Conducerea va fi asigurata alaturi de noua echipa de management ce include trei directori executivi. “Cu aceasta ocazie am numit trei Directori Executivi la Media Direction, care se vor axa în principal pe dezvoltarea portofoliului de clienti si al relatiilor media, capabilitatilor de planificare si strategie media si, în mod special, pe zona de buying”, continua informarea.

Potrivit scrisorii semnate de Dan Moraru, cei trei directori executivi sunt: “Cristian Mucichescu si Razvan Varabiescu, care vor face echipa în efortul de a consilia clientii, atât din punct de vedere strategic, cât si în zona de buying, cu responsabilitati în aria new business iar Marius Gheorghita va coordona Departamentul Financiar”.

Alte pozitii cheie, confirmate

Administratorul Media Direction mai confirma si faptul ca Mihaela Dumitrescu este promovata Buying Director, Sanda Stanciu este promovata Senior Media Buyer Press, iar Florin Ciorica este promovat Head of Research and Strategy Department.

“Aceste schimbari sunt menite sa asigure continuitate si stabilitate, precum si o crestere sustinuta a companiei, astfel încât sa ne atingem obiectivul de a ramâne numarul 1 în topul agentiilor de media din România din punctul de vedere al bugetelor rulate”, se mai arata în comunicarea agentiei.

Carmen Lixandru, despre plecare

Media Direction va fi administrata de Dan Moraru, pâna la numirea noului Managing DirectorIeri, legat de motivele despartirii Lixandru a evitat sa formuleze un raspuns clar . „Orice decizie de a pleca dintr-un loc are în spate o nemultumire sau o problema. Dar cred ca în momentul de fata importante sunt proiectele de viitor”, a afirmat ea, pentru AdPlayers.

Carmen Lixandru, paraseste grupul BBDO dupa 11 ani de activitate, din care ultimii 5 ani i-a activat din pozitia de Managing Director al Media Direction, agentia de media din grupul prezidat de Dan Moraru.

Fosta Carmen Rosca, in prezent Carmen Lixandru, si-a început cariera în 1995 la agentia Graffiti BBDO, unde a si condus departamentul de media pâna la înfiintarea agentiei de media Media Direction, în anul 2001.


PUBLICITATE: