Marketing CME, la Antena Group. Fosta CME Catinca Marinescu numita Head of Marketing & Communication
Joi, 23 Februarie 2017

adplayers. Iulian Toma

Marketing si comunicare CME, din martie, la Antena Group. Fosta CME, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group.  Aceasta va dezvolta strategia de branding si comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel si Zu TV.

Catinca Marinescu si-a inceput cariera ca Strategic Planner la agentia Tempo Advertising. A fost apoi, pe rand, director de marketing Pro TV SA si vicepresedinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mama a Pro TV.Tot din martie, Claudia Ion, cea care a ocupat pana in prezent functia de  Director Comercial al tuturor statiilor tv din portofoliul Intact a fost numita Channel Manager Antena 1. Pe langa activitatea operationala a televiziunii, ea va continua sa coordoneze si  Departamentul de Vanzari impreuna cu Adina Peicu si Madeleine Ion.

“Mi-a placut intotdeauna sa pun oameni si idei impreuna. Am reusit in ultimii ani sa creez una dintre cele mai puternice echipe de vanzari de pe piata. Urmeaza o noua provocare, alaturi de o echipa de profesionisti, aceea de a duce Antena 1 la urmatorul nivel!”,  a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume cunoscut in peisajul media din Romania si nu numai. Se afla la un al treilea mandat in consiliul de administratie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul in Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de tari. Si-a inceput cariera in 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare si dezvoltare a agentiilor de media, in anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vanzari Arbo Media, si a ocupat pozitia de director al departamentului comercial al Kanal D timp de noua ani.

Antena Group va avea din martie marketing CME. Mai exact, fosta CME, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group.  Aceasta va dezvolta strategia de branding si comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel si Zu TV.

Catinca Marinescu si-a inceput cariera ca Strategic Planner la agentia Tempo Advertising. A fost apoi, pe rand, director de marketing Pro TV SA si vicepresedinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mama a Pro TV.

 Mai mult in Media, TV,


PUBLICITATE: