Marie Claire vrea peste 1 milion EUR
Joi, 17 Aprilie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

„Ne propunem ca anul acesta sa fim cel mai mare publisher de reviste din Romania, iar Marie Claire cu siguranta va contribui la acest lucru alaturi de celelalte titluri din portofoliu Sanoma Hearst Romania: Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, Esquire, femeia de azi, mamica de azi, bucataria de azi, sanatatea de azi, FEMEIA., FHM, Harper’s Bazaar, Mami, National Geographic si Story”, a afirmat, pentru AdPlayers, Theodor Manolache - Publisher la Sanoma Hearst Romania, la aparitia pe piata a noului titlu Marie Claire.

 

„Mai exact, ne asteptam ca Marie Claire sa contribuie cu peste 1.000.000 EUR la cifra de afaceri a companiei”, a detaliat Manolache, intrebat care sunt estimarile de business ale publicatiei de moda pentru femei.

 

Marie Claire Romania este publicata de Sanoma Hearst Romania sub licenta Marie Claire France. Tiparita in 45.000 exemplare, conform editorilor, revista are 228 pagini la un pret promotional de 4,9 RON.

 

Cezar Burlan, Director de Vanzari de Publicitate la Sanoma Hearst Romania a mai adaugat pentru AdPlayers ca primul numar al revistei reprezinta si un succes comercial cu care putine reviste se pot mandri pe piata romaneasca: 80 de pagini de publicitate vandute. Printre marcile care si-au facut aparitia in revista se numara Cartier, Chanel, Clarins, Dior, Furla, Givenchy, Lancaster, Lancome, Lacoste, Mont Blanc, Shiseido, Valentino, Stefanel, Burani si multi altii.

 

Lansata in Franta in 1937, si publicata in peste 30 de editii in lume, Marie Claire este, potrivit editorilor sai, o publicatie de moda pentru femeile stilate. In fiecare luna, Marie Claire are peste 15 milioane de cititoare in lume si contine pagini de moda si frumusete, intervuiri cu designeri renumiti si celebritati, campanii care apara cauza femeilor si cea a copiilor si te indeamna la implicare.

 

Primul numar al editiei romanesti Marie Claire, care va fi prezent in zilele urmatoare la chioscurile de distributie a presei,  ilustreaza tendintele masculine in moda feminina, accesoriile care nu pot sa lipseasca in primavara aceasta, machiajele si altele.

 

Scarlett Johansson, vedeta de pe coperta, vorbeste despre albumul pe care il va lansa in luna mai; Daniela Nane vorbeste in exclusivitate despre copilul ei secret; in timp ce patru femei nascute in strainatate spun de ce au ales sa traiasca in Bucuresti. Titlul care se pozitioneaza mai mult decat o revista de moda si frumusete,  Marie Claire dedica in primul numar si un material amplu violentei in familie.

 

/ MEDIA

Pe langa Marie Claire, Sanoma Hearst Romania mai publica titlurile Esquire, Harper’s BAZAAR, Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, National Geographic, mami, Casa si Gradina, Femeia., Femeia de Azi, Story, mamica de azi, bucataria de azi si sanatatea de azi


PUBLICITATE: