MAE comunica Black Sea Forum
Luni, 29 Mai 2006

MAE comunica Black Sea Forum

.MAE comunica Black Sea Forum

.MAE comunica Black Sea Forum

.MAE comunica Black Sea Forum

.MAE comunica Black Sea Forum

.MAE comunica Black Sea Forum

( AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro ) Ministerul Afacerilor Externe ( MAE) deruleaza in mass media internationala campania de promovare a Summitului care va reuni la Bucuresti personalitati politice, economice, stiintifice si culturale din zona Marii Negre, se arata intr-un comunicat remis AdPlayers de catre reprezentantii de relatii publice ai ministerului.

Campania sub sloganul "Black Sea Forum – Charting Bright Ideas", se desfasoara pe suporturi media de prestigiu cum sunt postul de televiziune BBC World sau publicatiile Wall Street Journal, Newsweek, Financial Times.

Obiectivul campaniei 

Campania lansata de MAE are ca scop atragerea unei participari cat mai substantiale mai ales din zonele nonguvernamentale care se pot implica in dezvoltarea durabila a regiunii de la Marea Neagra. Promovarea evenimentului de la Bucuresti va continua prin lansarea un site dedicat Forumului, a unui newsletter, precum si prin crearea unor evenimente tematice.

"Campania doreste sa exprime ideea ca, avand o mostenire culturala comuna, tarile din regiunea Marii Negre se afla intr-un moment al istoriei lor cand identificarea punctelor de convergenta este o necesitate”, a declarat  Corina Vintan, Director Comunicare in MAE. „Romania doreste sa coopteze toti actorii capabili sa contribuie la progresul regiunii pentru a crea un mediu fertil progresului la Marea Neagra”, adauga oficialul de comunicare MAE.

Motivand alegerea mediilor de comunicare, Corina Vintan sustine ca „Mediile folosite au fost alese pentru a atinge liderii politici, formatorii de opinie si reprezentantii mediilor academice din Regiunea Marii Negre, Europa, SUA”.

Autorii

Potrivit  directoarei de comunicare MAE, campania de informare este realizata cu sprijinul companiilor Friends Advertising - agentie de creatie, Thor Systems  - firma consultanta, iar productia este realizata de Media Pro Pictures.

Potrivit MAE, summitul, aflat sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, va incepe, pe data de 5 iunie, la Palatul Parlamentului si isi propune sa lanseze Forumul Marii Negre pentru Dialog si Parteneriat, o platforma de colaborare de durata, conceputa sa puna in miscare un nou model pentru discutarea si rezolvarea problemelor complexe cu care se confrunta astazi statele din regiune. La acest proces, sunt chemati sa participe inalti reprezentanti ai mediilor politice, ai societatii civile, mediilor de afaceri si institutiilor academice.


PUBLICITATE: