Locul I in top radio din Romania si 16 milioane vizualizari Youtube. Luna, Carla's Dreams, Global.
Luni, 11 Februarie 2019

 

Carla's Dreams - Luna
Credit: Global Records / Fabrica de PR

adplayers.info

Cel mai recent single “Luna”, de la Carla’s Dreams, a depasit 15 milioane de vizualizari pe YouTube si este pe locul 1 in topul radio din Romania, anunta responsabilii de comunicare Global Records de la Fabrica de PR.

Anul acesta, pe 18 mai, Carla’s Dreams vor sustine cel mai mare concert “Nocturn” care va avea loc la Romexpo.

Primul invitat special al acestui eveniment este Vanotek, DJ si producator roman, cunoscut in Europa de Est, cu show-uri si piese in topurile radio si TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek “Tell Me Who”, “Back to Me” si “Love is Gone” au atras atentia Ultra Music, renumita casa de discuri din Statele Unite ale Americii.

Single-ul “Luna” este a sasea piesa din proiect, precedata de “Karma”, “Benzina”, “Praf de stele”, “CRV” si “Regina goala”. Carla's Dreams au sustinut trei concerte sold out la Arenele Romane in ultimii trei ani, "NGOC", "Monomaniac" si "Antiexemplu".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de Balet si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentie de evenimente si Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.



Mai mult in Entertainment, Ambasadori de Brand, Media


PUBLICITATE: