Kiss FM, Magic FM si Rock FM promit ONE! Cel mai mare festival al muzicii romanesti.
Miercuri, 24 Iulie 2019

 

Credit: MGSI (Kiss FM, Magic FM si Rock FM) 

Seria de evenimente artistice din cadrul festivalului va debuta pe 26 iulie si isi propune sa transforme Piata Ovidiu din Constanta in cel mai fierbinte loc de pe litoralul romanesc, timp de 4 weekend-uri.

AdPlayers. info

Kiss FM, Magic FM si Rock FM promit ONE! Cel mai mare festival al muzicii romanesti. Seria de evenimente artistice din cadrul festivalului va debuta pe 26 iulie si isi propune sa transforme Piata Ovidiu din Constanta in cel mai fierbinte loc de pe litoralul romanesc, timp de 4 weekend-uri.

Organizatorii asigura participantii ca vor avea parte de show-uri live si muzica pentru toate gusturile. „Vinerile sunt rezervate celor care vor Magic Sunsets, sambetele sunt pentru Kiss Energy, iar duminicile se vor transforma in Rock Nights. O mare de oameni – o singura inima care bate pe acelasi beat!” spun reprezentantii festivalului.

Artistii cor fi prezentati de DJ-ii posturilor de radio Kiss FM, Magic FM si Rock FM. Mai multe detalii pe www.onefestival.ro, unde cei interesati pot gasi si programul pentru fiecare weekend si informatii despre artistii preferati! Intrarea este libera.

Program ONE! Festival

vineri, 26 iulie - Magic Sunsets - VH2, Aurelian Temisan & T Band si Ștefan Banica Jr.

sambata, 27 iulie - Kiss Energy - Adda, Jo, Ruby, Antonia, Connect-R, 3SE, Voltaj

duminica, 28 iulie - Rock Nights – ZOB, Celelalte Cuvinte si Cristi Minculescu

Mai mult in Media, Radio, Entertainment


PUBLICITATE: