Inca o seara in care 1 din 2 romani din publicul comercial s-au uitat la Pro TV
Sambata, 03 Martie 2018
 

Credit: Pro TV / PR

Romanii au talent! a inregistrat 19.6 puncte de rating si 49.7% cota de piata pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

adplayers. info

Inca o seara in care 1 din 2 telespectatori din publicul comercial s-au uitat la Pro TV. Potrivit reprezentantilor de relatii publice ai postului de televiziune, pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 19.6 puncte de rating si 49.7% share, de cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.8 puncte de rating si 9.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21.17, aproape 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

La finalul serii, Brigada 30 Garda Mihai Viteazul, Andrei Andronachi, ADNeu, Anastasia si Sergey, Emil Rengle, Vocea Tacerii, Rares Florescu, Dudu Isabel, Elina Șavga, Gabi Cernat, Amelia Uzun si Ana Cernicova, Gabriel Sasu, trupa Idiot, Valentin Vasopol, Țanu, Natalia Duminica si Dan Venin au primit 3 sau 4 DA din partea juratilor si merg in etapa umatoare a competitie

Mai mult in Media, TV, Audiente


PUBLICITATE: