Imre: Relatia Adevarul Holding - Media Point a dublat vanzarile de publicitate
Joi, 12 Mai 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Relatia Adevarul Holding cu Media Point, casa de vanzari a trustului, a dublat vanzarile de publicitate comparativ cu anul trecut, dupa cum a declarat astazi pentru AdPlayers, Peter Imre, managerul grupului de media. In ciuda rezultatelor bune ale colaborarii, Sorel Radu, seful Media Point, se va desparti de companie. Chiar daca nu am aflat motivele, Imre a declarat ca plecarea lui Radu nu va schimba relatia regiei cu trustul de presa. 

"Vor lucra si mai eficient"

Intrebat de AdPlayers cum crede ca va evolua atragerea bugetelor de publicitate, in contextul despartirii de Sorel Radu -actualul sef al regiei de vanzari, imre a declarat: “Nu avem intentia sa reziliem contractul cu Media Point. Suntem multumiti cu formula de vanzari actuala la Adevarul Holding. Cele doua echipe (regia si ziarul) vor lucra si mai eficient” 

“Faptul ca oamenii pleaca si vin intr-o companie nu este treaba Adevarul Holding. Ne intereseaza cine va conduce regia, insa contractul si relatia nu s-au schimbat, ci dimpotriva” a declarat pentru AdPlayers, Peter Imre, Director General Adevarul Holding.

"Relatia cu Media Point  a dublat veniturile din publicitate"

Imre a mai spus ca ideea de face in a doua jumatate a anului 2010 o licitatie atat pe partea de creatie cat si pentru a aduce bani de publicitate in grupul de media a fost o idee buna si s-a dovedit profitabila. “Relatia cu Media Point nu numai ca functioneaza, dar isi face  treaba 
cu brio”. 

“Astazi, Adevarul Holding este indexat si, pe alocuri, chiar supraindexat. Oficialul nu a dezvaluit veniturile atrase din publicitate de Adevarul Holding, dar a precizat ca "Relatia cu Media Point  a dublat veniturile din publicitate, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut”. 

Mai mult in Media, Adevarul Holding


PUBLICITATE: