INNA a luat cu asalt Virgin Radio
Miercuri, 20 Decembrie 2017

Artista i-a luat prin surprindere pe matinalii de la Virgin Radio, intr-un moment special, un takeover al cladirii.

adplayers.info

INNA a inceput dimineata in forta la Virgin Radio, unde a interpretat cel mai recent single, „Nirvana”. Artista i-a luat prin surprindere pe matinalii de la Virgin Radio, intr-un moment special, un takeover al cladirii. Tot momentul poate fi urmarit aici: 


INNA – Nirvana (Virgin Radio Takeover)

Impreuna cu dansatorii, artista a cantat si a adus energie si buna dispozitie. Apoi, a interpretat acelasi single, „Nirvana”, intr-o varianta speciala, acustica, reggae.


INNA – Nirvana (acoustic reggae)

„Nirvana” are peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube si este inclusa pe albumul cu acelasi nume, lansat de artista pe 11 decembrie anul acesta. Pe album, fanii artistei pot regasi hituri precum „Ruleta”, ”Gimme Gimme”, „Nota de plata”, dar si piese noi, precum ”Don’t Mind” sau “My Dreams”.


INNA – Nirvana

Pentru lansarea albumului „Nirvana”, INNA a avut parte de o petrecere surpriza chiar in Aeroportul Otopeni, la sosiri, atunci cand a aterizat dupa unul dintre concerte. Acolo o asteptau prieteni, fani, artisti, presa, influnceri, oameni dornici sa se bucure alaturi de ea de cel mai recent album, pe care l-au ascultat in premiera acolo.


INNA – Otopeni Airport Surprise Party

INNA va sustine un concert in Las Vegas pe 23 decembrie, apoi va petrece cateva zile si in Los Angeles, iar Noaptea dintre Ani o va gasi pe artista la Sibiu, unde va canta in Piata Mare.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.

Mai mult in Media, Radio, Interactive, Influencers


PUBLICITATE: