Horia Ghibutiu preia conducerea editoriala a Evenimentului Zilei, dupa demisia lui Razvan Ionescu, fostul redactor sef
Joi, 13 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Horia Ghibutiu (foto) preia conducerea editoriala a Evenimentului zilei, dupa demisia lui Razvan Ionescu din pozitia de Redactor Sef, de saptamana trecuta, se arata intr-o informare Ringier, trimisa AdPlayers. 

Fost Redactor Sef al ziarului gratuit Compact, atributiile de coordonare editoriala ale lui Ghibutiu de la ziarul gratuit au fost preluate de Daniel Nanu, Redactor Sef Adjunct al ziarului Compact

 

Potrivit Ringier, Horia Ghibutiu (39) are o experienta de 18 ani in jurnalism. A debutat in 1990 la Tineretul Liber. In 1993 s-a alaturat pentru prima data echipei Evenimentul zilei, pe pozitia de Secretar de Redactie, in cadrul careia a crescut, devenind Sef de Departament. In total, Horia Ghibutiu a acumulat 8 ani de experienta in cadrul cotidianului Evenimentul zilei. Din septembrie 2006 este Redactor Sef al ziarului gratuit Compact, unul dintre cele mai importante proiecte ale editurii Ringier, pe care l-a pozitionat cu succes in segmentul tanar-urban.

 

In zilele urmatoare Managementul Ringier anunta ca va demara procesul de selectie pentru postul de Redactor Sef, atat in cadrul companiei cat si in afara sa. Potrivit reprezentantilor trustului de presa, procesul de selectie va fi unul complex, luand in calcul importanta ziarului Evenimentul zilei precum si responsabilitatea acestui post. Postul de Redactor Sef al cotidianului Compact ramane vacant pana la finalizarea procesului de selectie pentru Evenimentul Zilei.


PUBLICITATE: