Handbalul Oltchim a batut fotbalul Rapid-Steaua!
Joi, 22 Aprilie 2010

FOTO: PRO TV

 (AdPlayers, Irina Toma)

Calificarea Oltchimului, cea mai buna echipa din Romania, in finala Ligii Campionilor, in direct la ProTV, a depasit audiente derby-ul Rapid-Steaua, de duminica seara, 18 aprilie. Difuzat de ProTV, meciul de handbal Oltchim-Gyor a fost urmarit in momentul de maxima audienta inregistrat la orele 18.46 de aproape 2 milioane de telespectatori din intreaga tara. 

La ora 18:46, in momentul in care Gheorghe Hagi aplauda frenetic prestatia fetelor, ProTV a inregistrat in randul publicului urban cu varste intre 18 si 49 de ani, in minutul de maxima audienta de la ora 18.46, 9,6 puncte de rating si 35,1% cota de piata.

Potri vit datelor prelucrate de Media Pro, Derby-ul Ligii 1, Rapid – Steaua (5-1), transmis duminica seara de Digisport, a inregistrat o medie de 3,7 puncte de rating pe acelasi target comercial. Meciul Oltchim-Gyor din semifinalele Ligii Campionilor, de duminica 18 aprilie la ProTV s-a clasat in topul preferintelor telespectatorilor obtinind  pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 5,2 puncte de rating si 21,2% cota de piata, in timp ce Antena 1 se clasa abia pe locul al cincilea cu doar 1,7 puncte de rating si 7,1% cota de piata. 


PUBLICITATE: