Gest reparator de imagine in Libertatea. Drept la replica pentru un articol legat de un om de afaceri.
Joi, 09 Februarie 2017

sursa: Facebook, Libertatea 

adplayers. Iulian Toma

Un autor mai greseste, dar un brand de media serios isi asuma greseala si o repara. Se intampla astazi in Libertatea, cotidian din portofoliul Ringier Romania, ce repara greseala unui redactor care nu si-a verificat informatiile.

Ziarul din trustul condus de Mihnea Vasiliu – jurnalist de la inceputul carierei profesionale in media, ofera astazi un drept la replica in care isi asuma eroarea aparitiei in paginile sale a unui articol in legatura cu omul de afaceri Eduard Uzunov, patronul companiei imobiliare Regatta, fara o verificare prealabila a veridicitatii informatiilor.

Dreptul la replica din Libertatea:

„Drept la replica pentru omul de afaceri Eduard Uzunov

Informare cu privire la articolul publicat la data de 02.02.2017 intitulat "Eduard Uzunov, urmarit penal! Afaceristul este urmarit pentru inselaciune si fraude fiscale".

Redactia noastra isi cere scuze pentru articolul  "Eduard Uzunov, urmarit penal! Afaceristul este urmarit pentru inselaciune si fraude fiscale" publicat pe pagina de web a revistei la 02.02.2017 si mentioneaza ca informatiile din cuprinsul articolului au fost publicate fara verificare prealabila a veridicitatii si fara solicitarea acordului persoanei direct vizate, aceste informatii dovedindu-se a fi nereale, motiv pentru care intreaga redactie isi cere scuze public pentru prejudiciul creat.”



sursa foto: Captura articol Libertatea.ro 

Mai mult in Media


PUBLICITATE: