GMP se desparte de Emilian Arsenoaiei, Oliver Kapusta preia creatia
Marti, 31 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

GMP se desparte de Emilian Arsenoaiei, Oliver Kapusta preia creatiaEchipa de creatie GMP va fi coordonata, în perioada urmatoare de Oliver Kapusta (foto), din pozitia de Integrated Communication Director.

Dupa o perioada de aproape 1 an si jumatate petrecuta in pozitia de Creative Director la GMP, potrivit agentiei de publicitate conduse de Felix Tataru, Emilian Arsenoaiei a decis sa accepte o alta provocare profesionala, la Leo Burnett, spun oficialii de comunicare GMP. 

Kapusta: Creatia germana

Kapusta (39 de ani) s-a alaturat echipei GMP în luna mai a acestui an. El are o diploma în marketing si comunicare, dar si o experienta de 15 ani în industria de advertising din Germania, tara sa natala.

De-a lungul carierei, Oliver Kapusta a lucrat din pozitia de Creative Director in unele din cele mai creative agentii din Europa precum Springer & Jacoby Hamburg si Jung von Matt. Potrivt GMP, lucrarile lui Oliver au fost premiate sau nominalizate la festivaluri de creatie precum Cannes Lions, London International Advertising Awards, Epica, Effie Europe.

GMP se desparte de Emilian Arsenoaiei, Oliver Kapusta preia creatia“Emilian a reprezentat o etapa importanta în evolutia agentiei, a avut multe realizari în perioada petrecuta aici, pentru care îi multumesc”, spune Felix Tataru (foto), Managing Director GMP.

”Munca de creatie este însa una de echipa si cred ca dincolo de premiile obtinute, cea mai importanta realizare este echipa puternica si matura, pe care GMP o are în acest moment în departamentul de creatie”, adauga Tataru, referindu-se la echipa de creatie GMP pe care o va prelua Kapusta.

GMP se desparte de Emilian Arsenoaiei, Oliver Kapusta preia creatia

“A fost o experienta aparte, unica, irepetabila. Îndraznesc sa cred ca GMP va ajunge departe, daca va continua sa-si doreasca asta la fel de mult ca si pâna acum”, spune Emilian Arsenoaiei (foto), cel care a ocupat pâna astazi postul de  Director de Creatie la GMP.

„Vreau sa le mutumesc tuturor celor care au fost lânga mine si care au înteles ca succesul înseamna multa munca si disciplina, dincolo de talent”, a conchis Arsenoaiei. 


PUBLICITATE: