Friends Advertising a castigat contul Canon CEE, Photo-Video pentru 16 tari
Miercuri, 07 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Friends Advertising a castigat contul regional Canon Photo-Video, in urma unei licitatii internationale desfasurate de Canon CEE, Austria. La pitch au participat 3 agentii din Romania, Cehia si Polonia.

Agentia de publicitate a fost aleasa in urma unui proces de aproape doua luni, in care a contat foarte mult viziunea strategica si potentialul creativ. Potrivit aceleiasi surse, licitatia a fost organizata in doua valuri, Friends castigand si "finala", dupa ce din prima faza clientul a renuntat la serviciile agentiei din Cehia.

Proiectul de creatie, strategie si media, include campanii pentru branduri foto si video care in acest moment sunt confidentiale, potrivit Canon CEE. Campaniile vor fi derulate in toate cele 16 tari din regiunea Central si Est-Europeana. Prima campanie va incepe in aceasta toamna si se va derula pana in primavara anului viitor. Friends Advertising urmeaza sa dezvolte si strategia promotionala pentru marcile diviziei Canon pentru care a fost organizata licitatia .

"Canon este un lider, iar noi aveam foarte tare nevoie de o agentie puternica si care intelege repede“, a firmat Tilemachos Mavrakis, Marketing Manager Canon Central & East Europe GmbH, Photo and Video Group. “Eu personal simteam nevoia de o agentie capabila sa spuna "nu" atunci cand trebuie sa spuna "nu". Friends Advertising este o asemenea agentie, capabila sa ofere clientilor sai excelente dezvoltari strategice, pe care mai apoi sa le transpuna in executii creative pe masura. Aici Friends nu face compromisuri, iar acesta este motivul pentru care i-am ales”, sustine oficialul de marketing Canon CEE din Austria.

Aflata in al treilea an de la infiintare, Friends Advertising s-a format in jurul nucleului creativ Sorin Tranca - Bojan Spasic. “In prezent, Friends Advertising este o agentie full service formata aproape in totalitate din seniori”, afirma reprezentantii agentiei de publicitate. Friends are, dupa cum sustin ei, un numar de 15 clienti permanenti si o expertiza in comunicare ce acopera aproape toate industriile.

Pe langa contul regional al diviziei Photo-Video a Canon CEE, agentia de publicitate mai are in portofoliu de clienti, marci ale unor advertiseri cum sunt Unilever SCE, UniCredit Romania, TinaR, Siemens, Medrom, Walmark, Saunier Duvall.

(Iulian Toma)


PUBLICITATE: