Fostul Redactor Sef la Cronica Româna este noul Director de Publicitate
PR, 23
Luni, 23 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Fostul Redactor Sef la Cronica Româna este noul Director de PublicitateCronica Româna are, de saptamâna trecuta, un nou sef la publicitate. Dan Olteanu (foto) a fost numit director de publicitate al cotidianului începând cu 15 octombrie a.c. dupa ce, în ultimul an, a ocupat pozitia de redactor sef al publicatiei care va împlinii , în curând, 14 ani de la primul numar.

În calitate de redactor sef, spun reprezentantii ziarului, Dan Olteanu a întarit echipa redactionala si si-a adus aportul la îmbunatatirea calitatii si ofertei editoriale a cotidianului. Urmând linia strategiei de dezvoltare a ziarului, începând cu luna octombrie la conducerea cotidianului Cronica Româna a revenit fondatorul acestuia, Horia Alexandrescu.

Dan Olteanu urmeaza sa se ocupe de construirea si implementarea strategie de publicitate a cotidianului dupa ce functia de Redactor Sef a fost preluata de Lucia Ivanescu,.

„Dupa 9 ani în care am ocupat diverse functii în presa scrisa, din care ultimul an l-am petrecut la coordonarea editoriala a Cronicii Române, noua functie reprezinta un pas important”, a declarat Dan Olteanu, noul director de publicitate al publicatiei conduse de Horia Alexandrescu. „Sunt convins ca în urmatoarea perioada voi schimba perceptia publicului asupra cotidianului Cronica Româna, bazându-ma pe aportul noii conduceri si a dorintei si cunostintelor mele”.

AdPlayersFile

Dan Olteanu, Director Publicitate, Cronica Româna

Dan Olteanu are 28 de ani. Potrivit oficialilor de comunicare ai Cronicii Române, el lucreaza în presa scrisa din 1997. A început ca reporter special la o revista pentru liceeni, un fenomen mediatic în acel moment la care si-adus si el aportul, în 1999 a venit la Cronica Româna ca redactor economic ziar.

A parasit ziarul dupa trei ani din pozitia de sef al departametului economic, pentru a se ocupa de un nou proiect: o rubrica financiara, prima de acest fel din presa specializata, într-o revista auto. A fost promovat ca PR Manager, iar dupa trei ani, paraseste revista lunara de auto pentru a demara un proiect personal, pe care la înghetat în noiembrie 2005 pentru a accepta oferta de a se întoarce la Cronica Româna ca redactor sef, pozitie pe care a ocupat-o 11 luni.

Dan Olteanu este licentiat în jurnalism si absolvent al cursurilor post-universitare de relatii publice si a masterului Managemetul Institutilor Mass Media în cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – Universitatea Bucuresti.


PUBLICITATE: