Fostul GM Vodanet -Vlad Stan, la Thegroup?
Miercuri, 13 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Surse din piata de media dau ca sigura venirea fostului general manager Vodanet - Vlad Stan, la The Group. 

Potrivit acelorasi voci, fostul partener de la Vodanet, care s-a despartit de managementul companiei, a fost vazut de curand  la Zoltan Szigeti, Presedinte la Thegroup. 

Cum fostul sef de la Vodanet dezvolta acum activitati pe cont propriu, este de asteptat ca el sa-si poata indrepta proiectele sale personale si in parteneriate extra fostei companii unde era director general. Stan nu a putut fi contactat pentru a comenta informatia.

 

Fondatorul Vodanet - Vlad Stan, parasea managementul companiei in luna decembrie 2007, dupa o serie de decizii care l-au facut sa se indeparteze mai intai din pozitia executiva, odata cu numirea lui Cristian Ditoiu la carma acasa, si mai apoi despartirea de actionarul majoritar –fondul de investitii NCH - care controleaza afacerea Vodanet.

 

Detinator a 40% din Vodanet, potrivit afirmatiilor sale, Vlad Stan declara tot atunci, pentru AdPlayers, si care erau variantele de iesire din companie „„Prima varianta ar fi sa raman actionar in continuare al companiei Vodanet si vom vinde mai tarziu – exista posbilitatea sa ne cotam la Bursa, ori sa ne vindem mai tarziu”, preciza fondatorul Vodanet. „A doua ar fi sa vindem impreuna acum catre un alt investitor. Iar a treia ar fi chiar sa cumpere actionarul majoritar” conchidea el.

 

Grupul independent de companii specializate in marketing si comunicare TheGroup totalizeaza peste 250 angajati si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 51 Milioane de EUR, din care mai mult de 41 Milioane EUR din servicii de media.

 

Thegroup cuprinde 13 agentii: BrandsTalk - agentie de creatie, Media Investment - agentie de media, Touch Communication - agentie de marketing direct, House of Media - agentie de media, Postercom - agentie de planificare si management al investitiei in outdoor, Nicola Porter Novelli - agentie de relatii publice, My Media - agentie de dezvoltare-continut de programe pentru media, The Media Partnership - agentie specializata in optimizare si buying de media, New Media - agentie de interactive, BT Production - agentie de productie de materiale publicitare, Q Research - agentie de cercetare de piata, Innovaty - agentie de productie audio-video si Events&Production agentie de below the line.

 

 

 


PUBLICITATE: