Fost executiv OFC/DMB&B (D'Arcy) si Global Media, Daniel Stanciu conduce filiala Media Strategy Bucuresti
Miercuri, 16 Mai 2007



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Fost Media Director la OFC / DMB&B (ulterior D’Arcy), Director de Vanzari la Global Media si cu 14 ani de experienta in media si publicitate, Daniel Stanciu (foto) a intrat pe piata de consultanta de media ca Managing Director al filialei de la Bucuresti a companiei de media audit Media Strategy

Deniel Stanciu a declarat pentru AdPlayers ca Media Strategy are ca tinta clientii de publicitate interesati de alocarea cat mai eficienta a bugetelor de media, evaluarea cheltuielilor de media, consultata si management de licitatii media.

Potrivit executivului companiei, Media Strategy are in portofoliu servicii de consultanta de media continua, servicii ad-hoc de media audit, consultanta de marketing, media management, consultanta privind eficienta cumpararii si planificarii de media, evaluarea cheltuielilor de media.

Pe langa de curand deschisa filiala din Romania, Stanciu a mai afirmat ca Media Strategy este este prezenta, printre altele, in Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia. Cu 48 de clienti majori din piata de publicitate din Cehia, managing directorul de la Bucuresti spune ca reteaua de audit de media detine la Praga o cota de 28% din piata de profil.

Biroul de la Bucuresti si-a propus servirea clientilor de retea ai companiei dar are si ambitii locale. Compania a intrat deja in felia serviciilor de media audit din Romania, unul dintre primii clienti ai recent inauguratei filiale romanesti fiind Wallmark.

Compania detine instrumente proprii de evaluare a cheltuielilor de media. Price Pool Audit™, unul dintre instrumentele companiei, utilizate in reteaua Media Strategy de clienti cum sunt McDonald’s, InBev sau Societe Generale, va fi prezent din luna iunie si la Bucuresti si promite pentru companii prima evaluare de profil din Romania a pozitiei si eficientei cheltuielilor de media pe piata.

Potrivit companiei, Media Strategy (www.mediastrategy.eu) este cel mai mare auditor de media din Europa Centrala.


PUBLICITATE: