Financiarul vinde publicitate cu Media Consulta
Vineri, 11 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Financiarul va fi vandut de Media Consulta au afirmat pentru AdPlayers, surse apropiate cotidianului economic de la Intact. Publicatia va iesi luni, 14 ianuarie pe piata, si promite, zilnic, acasa ori la birou, cele mai proaspete stiri economice.

 

„Era nevoie, pe piata media romaneasca, de un cotidian financiar dinamic, puternic, in stare sa tina pasul cu viteza transformarilor economice din Romania, dar si din lume”, spune Gabriela Vranceanu Firea, Directorul General al publicatiei “Financiarul”, realizator TV si director editorial „Saptamana Financiara” „Suntem o publicatie suta la suta romaneasca, dar conectata la marile decizii economice de pe mapamond”.

 

“Cotidianul lansat de Grupul de presa Intact are toate sansele sa devina un partener serios fiecarui om de afaceri sau oricarui om care doreste sa fie informat si protejat in peisajul economic autohton”, este de parere redactorul sef al publicatiei - Edward Pastia.

 

“Finaciarul” este editat de societatea Media Casa Press, parte a trustului de presa Intact, al carui presedinte este Camelia Voiculescu, fiica magnatului Dan Voiculescu. Potrivit editorilor, ziarul va consolida astfel pozitia trustului pe piata romaneasca de media si beneficiaza de o echipa experimentata in jurnalism economic de la  “Saptamana Financiara”.

 

Conform editorilor, atat Gabriela Vranceanu Firea – Director general, cat si redactorul sef - Edward Pastia, beneficiaza de o experienta in presa de 17 ani. Potrivit acelorasi surse, director de marketing al publicatiei va fi Dan Todoroiu, fost Business Magazin, pana in luna decembrie 2007.

 

 


PUBLICITATE: