Financiarul: sold out 20.000 exemplare din Ghidul de Cultura Generala "Enciclopaedia Britannica"
Joi, 12 Martie 2009

( AdPlayers.ro, Irina Toma)

Cotidianul economic Financiarul a vandut 20.000 de exemplare din Ghidul de Cultura Generala „Enciclopaedia Britannica”, inregistrand astfel un "sold out" al volumului lansat in 6 Martie. 

Pachetul ziar + carte "Ghidul de cultura generala" a fost lansat pe piata la pretul de 12 lei si s-a distribuit impreuna cu Financiarul. Potrivit unor surse din piata, cotidianul pregateste deja pentru vineri, 20 martie, "Gandeste ca un campion" de Donald Trump, care va aparea impreuna cu impreuna cu Financiarul intr-un tiraj de 25,000 exemplare.

Volumul "Ghidul de cultura generala" Enciclopaedia Britannica” oferit de Financiarul include 1.000 de intrebari din cele mai diferite domenii: arta, cultura, geografie, istorie, literatura, mitologie, stiinta, sport si laureati ai Premiului Nobel. Raspunsurile sunt sustinute de explicatii concise si bine documentate, care va vor stimula imaginatia si curiozitatea. In plus, rubrica „Stiati ca...” aduce, pe fiecare pagina, informatii inedite.

Cea mai veche enciclopedie generala de limba engleza, Encyclopedia Britannica este o lucrare de referinta si una dintre cele mai credibile surse de informare, pentru toate domeniile, de la „originile universului si pana la evenimentele de astazi si tot ce s-a intamplat intre timp”, dupa cum sustin autorii sai.

Prima editie a enciclopediei a aparut  in perioada 1768-1771. Printre savantii care au contribuit de-a lungul timpului la realizarea Encyclopædia Britannica se numara Albert Einstein, Sigmund Freud, Marie Curie, dar si scriitorii Bertrand Russell, T.H. Huxley si George Bernard Shaw. Cea mai noua editie a enciclopediei a fost tiparita in 2005.

 Alaturi de Almanahul Crizei si Ghidul Marilor Contribuabili, Financiarul a lansat proiecte editoriale cum sunt colectia de articole Harvard Business Review, Enciclopediile Marea Istorie Ilustrata a Lumii si Descopera Lumea plus colectia Ghiduri Turistice Vizuale. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a Intact Media Group.



PUBLICITATE: