Filmata la Bucuresti si Barcelona, INNA lanseaza Me Gusta, compusa integral de artista in limba spaniola
Vineri, 16 Februarie 2018

INNA – Me Gusta (Official Video) 
Credit:
Global Records / INNA Youtube

Cu o audienta de aproape 3 milioane de vizionari acumulate in doar doua zile pe canalul INNA – Me Gusta (Official Video) si pe cel de la ZU LIVE - Me Gusta, videoclipul piesei „Me Gusta” a fost filmat in Bucuresti si in Barcelona, in regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat pana acum pentru „Yalla”, „Ruleta”, „Good Time”,  DoP Marius Apopei („Ruleta”) si John Perez, director de imagine care a lucrat cu artisti precum Rihanna, Beyonce sau Alicia Keys

adplayers.info

INNA lanseaza piesa „Me Gusta”, compusa integral de ea in limba spaniola, anunta responsabilii de comunicare Global Records de la Fabrica de PR.

Cu o audienta de aproape 3 milioane de vizionari acumulate in doar doua zile pe canalul 
INNA – Me Gusta (Official Video) si pe cel de la ZU LIVE - Me Gusta, melodia este prima de pe albumul pe care artista il va lansa anul acesta in spaniola si este produsa de David Ciente, producatorul unor hituri precum „Gimme Gimme”, „Ruleta” sau „Dale Papi” – Lariss.

Videoclipul piesei „Me Gusta” a fost filmat in Bucuresti si in Barcelona, in regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat pana acum pentru „Yalla”, „Ruleta”, „Good Time”,  DoP Marius Apopei („Ruleta”) si John Perez, director de imagine care a lucrat cu artisti precum Rihanna, Beyonce sau Alicia Keys.

O alta noutate pe care artista o aduce fanilor ei in aceasta perioada este aceea ca in luna martie ea va canta in Mexic, ca special guest in show-ul celor de la Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii numarul 1 in lume in 2015 si numarul 2 in 2014, 2016 si 2017.

„Sunt bucuroasa ca am lansat <Me Gusta>, o piesa pe care am compus-o eu si care este foarte asteptata de fanii mei. Am facut o super echipa cu David Ciente, sper sa va placa si sa va faca sa dansati”, declara  INNA.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (tinute), Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair). INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop”, „Ruleta” si „Caliente”.


Live “Me Gusta”, Credit: ZU LIVE- Me Gusta

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plata” cu The Motans, precum si piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”. Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

800 de concerte in intreaga lume

Pana acum, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” si „INNA”, precum si EP-ul „Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri in intreaga lume “Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborarile cu artisti de top din industria muzicala internationala precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat pozitia de artist de succes.

INNA a sustinut aproape 800 de concerte in intreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia. In Romania, INNA a avut colaborari de succes cu Carla’s Dreams pentru “P.O.H.U.I”, “Tu si Eu” cu Carla’s Dreams, “Striga” cu Puya”, “Mai Stai” cu 3 Sud Est, “Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia. INNA are peste 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora si peste 2 miliarde de vizualizari.

Global Entertainment - Global Influencers

De asemenea, ea este pe locul 75 in lume, cu peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube, devansand nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.5 milioane de followers si 1.9 milioane de followers pe Instagram. INNA este antrenor la Vocea Romaniei Junior de la PROTV, alaturi de Andra si Marius Moga.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.

Mai mult in 
Entertainment, Ambasadori de Brand, Influencers


PUBLICITATE: