Filmari cu 200 de oameni timp de 32 ore si 150 mp de chroma pentru rebrandingul canalelor Pro
Luni, 21 August 2017

Filmari cu 200 de oameni timp de 32 ore si 150 mp de chroma pentru rebrandingul canalelor Pro.

Credit: Pro TV

adplayers. info 

Peste o saptamana, PRO va reuni toate canalele TV din grup sub acelasi concept grafic, vizual, dar si la nivel de denumiri anunta responsabilii de comunicare ai grupului. Astfel, grupul PRO va avea o singura identitate, un singur concept, care va fi folosit pentru toate televiziunile din grup.

Incepand de luni, 28 august, toate canalele din grup vor avea elementul PRO in denumire, iar portofoliul de televiziuni va fi urmatorul: PRO TV, PRO 2 (Acasa TV), PRO GOLD (Acasa Gold), PRO X (Sport.ro), PRO CINEMA si PRO TV International.

“Am pregatit pentru toti romanii una dintre cele mai mari schimbari la nivel de brand prin care a trecut grupul PRO TV inca de la lansare” spune Lucia Antal, Marketing Director PRO TV. „Sunt foarte mandra de rezultat si le multumesc tuturor colegilor care au fost si continua sa fie implicati in acest proces de rebranding! Suntem PRO!”.


Realizat de echipa interna de marketing Pro. Making of aici.

Pentru intregul proces de rebranding, echipa interna de marketing PRO a dezvoltat ideea, strategia, elementele grafice si toate materialele video necesare pentru lansarea noului concept-umbrela pentru canalele PRO.

“Rebrandingul PRO a fost si inca mai e, pentru ca nu s-a terminat, un drum destul de complex si, pe alocuri, cu hurducaturi numai bune sa salte creativitatea tuturor celor implicati” a declarat Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV. „E unul dintre cele mai mari proiecte la care am participat si m-am bucurat foarte tare sa lucrez alaturi de o echipa pusa pe fapte mari si cu multe, multe, multe resurse gata sa rezolve problemele aparute pe parcurs”.

„Ne-am dorit o schimbare importanta la nivel grafic, care sa pastreze totusi acea “inima” a PRO TV-ului alaturi de care am crescut cu totii si care sa poata aduce impreuna sub aceeasi umbrela toate celelalte canale. Mostenirea PRO a fost punctul de plecare in tot ceea ce am facut, dupa care, simplitatea si coerenta au fost doua directii de care am tinut cu dintii. Ne-am dorit un PRO nou pentru telespectatori, insa un PRO care sa continue in mod natural si sa duca mai departe cel mai puternic brand tv din Romania.”, a conchis Vasile Alboiu.

Potrivit ecchipei de comunicare, materialul video in care este explicata ideea din spatele procesului de rebranding, promo-ul campaniei, a fost realizat de echipa PRO in doua zile de filmare, insa dupa mai mult de doua saptamani de pre-productie, in care au fost stabilite toate detaliile referitoare la idee, concept, locuri de filmare, echipa si inca 3 saptamani de post-productie.


200 de oameni, 32 de ore, 250 de camasi si 150 mp de chroma. Making-of aici.

Timp de 32 de ore, peste 200 de oameni au fost implicati in productia acestui promo. Pe versurile lui Gavin DeGraw, piesa Fire, vedetele PRO, printre care Adela Popescu, Andi Moisescu, Andreea Esca, Catalin Maruta, Constantin Dita, Corina Caragea, Cove, Florin Busuioc, Florin Calinescu, Marius Moga, Mihai Dedu, Neti Sandu si Smiley, au intampinat in universul PRO toti telespectatorii curiosi, avizi de informatie, de noutati, care doresc sa experimenteze divertismentul si calitatea la cel mai inalt nivel.



Filmarea a folosit peste 250 de camasi colorate si 150 de metri patrati de chroma. Promo-ul creat special pentru campania de rebranding este disponibil pe canalul Pro aici. Materialul video de making-of poate fi urmarit aici


Mai mult in Media, TV, Rebranding


PUBLICITATE: