Exclusivitate Mircea Badea si Carmen Bruma in campania impotriva sedentarismului la Viva 10 ani
Luni, 04 Mai 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mircea Badea ( "In gura presei" Antena 1, Antena 3) si Carmen Bruma ( "Bruma de miscare", Realitatea TV ) vor fi imaginea unei campanii impotriva sedentarismului pe care revista VIVA o va demara pe 24 mai. Potrivit reprezentantilor revistei editate de Edipresse AS Romania, cei doi au acceptat in exclusivitate propunerea  VIVA de a poza impreuna intr-un pictorial, pentru ca sportul sa devina “materie obligatorie” in viata tuturor.

Revista VIVA! implineste 10 ani de la prima aparitie pe piata, ocazie cu care editorii au pregatit incepand cu numarul aniversar imagini publicate cu ani in urma precum si povestile acestora.

Potrivit declaratiilor de difuzare inaintate de editori la BRAT pentru lunile iulie-decembrie 2008, Viva  a avut un tiraj mediu brut de 29.831 exemplare si vanzari medii pe aparitie de 20.164 exemplare. Publicatia lunaraeste editata in Romania de Edipresse AS Romania, un parteneriat intre Grupul Edipresse si Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din actiuni. 

Edipresse AS Romania mai are in portofoliu titlurile Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Baby, Autobild, Lucru de mana, Povestea mea si Intamplari Adevarate.


PUBLICITATE: