Evenimentul Zilei a lansat 'Ghidul Gradinitelor din Bucuresti'
Marti, 08 Aprilie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Evenimentul Zilei a lansat pe piata “Ghidul gradinitelor din Bucuresti”, publicatie care se adreseaza celor interesati de inscrierea copiilor in gradinitele de stat din Bucuresti, ce va avea loc in perioada aprilie – iunie.

 

"Ghidul gradinitelor din Bucuresti" a aparut ca o urmare fireasca a crizei locurilor din gradinite”, a declarat pentru AdPlayers, Eugenia Mihalcea (foto)- Editor al Ghidului Gradinitelor din Bucuresti si Redactor la Evenimentul Zilei.

 

„Am dorit sa venim in sprijinul parintilor. De aceea, am asezat gradinitele pe sectoare, iar la fiecare institutie am oferit si o harta”, explica Mihalcea. „Am incercat sa dam principalele repere pentru pariniti – cum ar fi numarul de locuri la grupa, cursurile studiate, posibilitatile de somn, de luat masa”.

 

Tiparit in 148 de pagini, “Ghidul gradinitelor din Bucuresti” cuprinde informatii despre gradinitele de stat si particulare autorizate si acreditate din Capitala, date despre cursurile care se fac in gradinite, despre meniurile care se servesc celor mici, jucariile de care beneficiaza si chiar informatii legate de numarul de copii in grupa sau de la ce varsta sunt primiti cei mici.

 

Potrivit autorilor publicatiei, tirajul ghidului a fost de 18.000 de exemplare, din care 10.000 distribuite pentru abonati, sau impreuna cu Evenimentul Zilei la pretul de 4,9 lei, in ziua de joi, 27 martie. Alte 8.000 de exemplare au mai fost distribuite independent la chioscuri, la acelasi pret de coperta de 4,9 lei, dintre care o parte ar mai putea fi gasite pe piata si in urmatoarele 2 saptamani.

 

Tariful lista (Rate card) pentru o pagina de publicitate a fost de 5.000 de lei/pagina, publicatia numarand aproape 15 pagini de publicitate. Printre marcile care au achizitionat spatiu de promovare in "Ghidul gradinitelor din Bucuresti" s-au numarat BCR Asigurari de Viata (2 pagini), Borsec (coperta 4), Kinder chocolate (coperta 2), (Allianz Tiriac (coperta 3), Alpha Dreams (plan de economii pentru copii Alpha Bank), Sodexho (Primul Pass), Supradyn Junior (Bayer), Cambridge Kindergarten, Mustela (Expanscience), Robby Bubble si altii.

 

 


PUBLICITATE: