Estimare TVR pe Romania - Spania, de duminica. Rating de 13% si 27% cota de piata in public national
TV, TVR
Vineri, 25 Martie 2016



Printre marcile cu spoturi publicitare in meciul de duminica, 27 martie Bancpost, Altex, Medlife, Autoitalia, Coca-Cola, Panini, Molsom Coors, Vel Pitar, QAB, Telekom, Bosch, Beiesdorf, Renault, McDonald's, Lay's.

adplayers. Iulian Toma

TVR estimeaza pe meciul Romania - Spania un rating mediu de 13% si un share de 27%, pe target national, a afirmat pentru adplayers, Emil Hossu-Longin, director al Departamentului Emisiuni si Stiri Sportive TVR.

Amicalul Romania - Spania, pe care reprezentativa de fotbal a Romaniei il sustine inainte de EURO 2016, poate fi urmarit duminica, 27 martie, incepand cu 21.45 in direct la TVR 1, TVR HD si TVR+. Meciul va fi comentat de Emil Hossu Longin si de  Marian Olaianos. Transmisia in direct va fi precedata, de la 20.45 si urmat, de la ora 23.45, de Repriza a treia, moderata de Tudor Furdui.

Printre marcile asteptate sa apara cu spoturi publicitare in meciul care va fi transmis pe canalele TVR se numara Bancpost, Altex, Medlife, Autoitalia, Coca-Cola, Panini, Molsom Coors, Vel Pitar, QAB, Telekom, Bosch, Beiesdorf, Renault, McDonald's, Lay's.

 Mai mult in TV

 


PUBLICITATE: