Enoiu & Razboiu in servicii de media, fara McCann
Marti, 23 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Bogdan Enoiu, cunoscutul om de publicitate fondator al agentiei de publicitate McCann Erickson, a intrat in consultanta de media si fara McCann WorldGroup, spre deosebire de alte companii in care de regula grupul de marketing si comunicare international este prezent in actionariatul, ori sub forma de franciza.

Infiintata in 2008, potrivit unor surse din piata de media, seful grupului McCann a ales sa dezvolte Enoiu & Razboiu Invest, compania in care o are ca partenera pe Dana Razboiu, fara grupul international McCann WorldGroup.  

De ce ar fi ales Enoiu sa lucreze cu Razboiu in serviciile de consultanta de media, si nu cu expertizele de media ale grupului international de marketing si comunicare, inca nu stim. Ar fi  totusi o explicatie: Grupul McCann fie nu are, fie nu face fata fata serviciilor de consultanta de media pe care in ultima instanta le furnizeaza Enoiu & Razboiu.

Mai mult, desi este un an de criza, Enoiu & Razboiu pare sa fie o companie care performeaza pe fundalul unor discounturi oferite unor institutii media. Mai ramane de vazut un singur lucru: daca discounturile sunt ale grupului McCann sau ale serviciilor si consultantilor de media Enoiu & Razboiu.

Contactat telefonic, despre Enoiu & Razboiu, managerul grupului McCann, Bogdan Enoiu a afirmat : „Este firma mea de real estate, a mea si a Danei (Razboiu n.r.)”. Legat serviciile de media oferite, seful grupului McCann a confirmat existenta acestora. „Da, ar putea fi niste contracte cu niste televiziuni”, insa nu a dezvaluit serviciile oferite de firma de „real estate” Enoiu & Razboiu. 

Din lipsa de timp la momentul in care a fost contactat, seful grupului a propus insa o intalnire cu AdPlayers in care ar urma sa vorbeasca mai multe despre compania Enoiu & Razboiu, vineri (26 iunie).


PUBLICITATE: