Energy Holding a ales Ogilvy & Mather
Joi, 10 Noiembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Energy Holding a ales incepand cu octombrie 2005 agentia Ogilvy & Mather pentru a realiza componenta de publicitate si media a campaniei de promovare. Principalele canale media prin care a fost comunicata campania au fost televiziunea si presa, pe baza unei strategii media semnate de agentia de media MindShare.

Energy Holding a ales Ogilvy & MatherParte dintr-un proces de consolidare a imaginii companiei, dupa cum sustine agentia de publicitate, cel mai important furnizor privat de energie electrica din Romania, compania promoveaza valori cum sunt inovatia, implicarea, profesionalismul, si transparenta, pentru a fi mereu “cu 2 pasi inainte” – baza dezvoltarii conceptului de comunicare.

Campania creata de Ogilvy & Mather „a fost structurata pe mesaje diferentiate pe categorii distincte de public tinta: liderii de opinie din lumea de afaceri si mass media, precum si clientii actuali si potentiali” afirma reprezentantii agentiei. Executiile isi propun sa intareasca ideea de inovatie - cel mai important cuvant cheie din filosofia Energy Holding, sustin creativii.

Energy Holding a ales Ogilvy & Mather

“Acest concept de inovatie este destul de abstract si greu de explicat in comunicare, mai ales atunci cand vrei sa iti pastrezi si ipostaza de companie apropiata de oameni, prietenoasa si transparenta” declara Emil Comsa, Art Director Ogilvy&Mather. „Asa ca s-a ales varianta de inovatie in forma produsului finit – desen contemporan care atrage atentia si transmite mesajul de companie inovativa intr-un mod mult mai subtil si credibil.” este de parere art directorul.

In opinia lui Razvan Giurcaneanu, Audio-Video Producer Ogilvy “Genul de animatie dorit de creativi pentru spot a fost unul foarte special”. Casa de productie cu care s-a lucrat la realizarea lui este Abis Studio. „Este un proiect de anvergura, unic in Romania” conchide Giurcaneanu.

„Nu numai modul de realizare a spotului este o premiera, ci si vocea actorului” sustin oficialii agentiei de publicitate. “Ne-am dorit de la inceput o voce particulara, noua, care sa se potriveasca atat povestii, cat si muzicii spotului (Breathe, Telepopmusic)” declara Laura Ionescu, Copywriter Ogilvy&Mather. „Am avut placerea sa colaboram cu un actor cu totul special, Vladimir Gaitan, care a inteles foarte bine atmosfera proiectului si a adus un plus productiei” justifica strategia alegerii vocii.

In viziunea agentiei, campania demarata in octombrie 2005 este un prim pas in definirea unei individualitati distincte si puternice a companiei Energy Holding, in procesul de transformare si constructie a unui “brand”. „Si toate acestea cu rolul de a intari pozitia companiei de lider in inovatie si partener solid in perceptia comunitatii de afaceri”

Echipa Ogilvy & Mather care a dat lumina proiectului este formata din Emil Comsa – Art Director, Laura Ionescu – Copywriter, Razvan Capanescu – Creative Director, Razvan Giurcaneanu – Audio-Video Producer, Cristina Zaharia – Account Manager, Gina Leu – Client Service Director.

Abis Studio a participat la acest proiect cu  Eduardo Vasquez – Regizor, Sergiu Negulici – Ilustrator/3D artist, Loredana Moise – Producator.

Serviciile de media au fost asigurate MindShare prin Mihaela Fabian – Media Buying Director, Gratiela Cenoiu – Media Planner, Oana Petroff – Managing Director.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )

AdFile Info

Titlu: „Stelele Orasului”

Agentie: Ogilvy & Mather

Oras: Bucuresti

Advertiser: Energy Holding

Brand: Energy Holding

Produs/categorie: furnizor de energie electrica/ utilitati

Marketing Manager / Director: Sorin Elisei 

Nume Campanie: Energy Holding – campanie de imagine

Data primei difuzari/aparitii: octombrie 2005

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: Romana & Engleza

Tipuri media: TV & print

Durata (TV): 35 secunde

Slogan: „Descoperim impreuna miracolele energiei”

Account Manager / Director: Cristina Zaharia

Client Service Director: Gina Leu

Strategy Director: Gina Leu

Creative Director: Razvan Capanescu

Art Director: Emil Comsa

Copywriter: Laura Ionescu

Producator A/V: Razvan Giurcaneanu

Regizor: Eduardo Vasquez

Ilustrator/ 3D artist: Sergiu Negulici

Producator: Loredana Moise

Casa productie A/V: Castel Film

Companie editare Imagine: ABIS Studio

Post Productie A/V: ABIS Studio

Voce: Vladimir Gaitan

Muzica: Telepopmusic – „Breathe”

Strategie Media / Account Planner: Gratiela Cenoiu

Agentie Media: MindShare

Media: ProTV, Realitatea, Antena 1, Antena 3, TVR1


PUBLICITATE: